Vilniaus rajone Riešėje degė gamybinio pastato stogas, gaisras lokalizuotas | Diena.lt

VILNIAUS RAJONE RIEŠĖJE DEGĖ GAMYBINIO PASTATO STOGAS, GAISRAS LOKALIZUOTAS

  • 1

Vilniaus rajone Riešės kaime antradienio vakarą atvira liepsna degė gamybinio pastato stogas, apie 21 val. gaisras buvo lokalizuotas.

Pranešimas apie gaisrą Ežero gatvėje skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 buvo gautas 20.09 val., pranešė Bendrasis pagalbos centras.

Kaip BNS patvirtino Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyriuje, degimas buvo sustabdytas apie 20.30 val., apie nukentėjusius nepranešta.

„Vieno aukšto mūrinis gamybinės paskirties pastatas degė atvira liepsna, pusę devynių degimas jau buvo sustabdytas, 20.53 val. paskelbta lokalizacija“, – sakė PAGD budintis.

Pranešimas apie gaisrą Ežero gatvėje skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 buvo gautas 20.09 val., pranešė Bendrasis pagalbos centras.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota medikams ir policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Stebuklinga apyranke

Vakar is dienos lt nusipirkau stebuklinga nuskausminancia apyranke kuri reguliuoja mano kraujospudi, sirdies ritma, daro mane lieknesni, sutvarko virskinima, mazina cholesterolio kieki. Ir viskas per keleta sekundziu tik is dienrascio diena lt. Stebuklinga apyranke palieknino vOs per keleta valandu, kraujospudis visiskai mazas, virskina viska ir panasiai. Nusipirkite is diena lt. nuskausminančią biomagnetinę apyrankę, kuri neva reguliuoja kraujospūdį ir širdies ritmą, pagerina virškinimą, palaiko lieknėjimą, sumažina cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje. P

SUSIJUSIOS NAUJIENOS