Pasipiktino policijos pareigūnais: bandymas apiplėšti – ne nusikaltimas? | Diena.lt

PASIPIKTINO POLICIJOS PAREIGŪNAIS: BANDYMAS APIPLĖŠTI – NE NUSIKALTIMAS?

  • 16

Antradienį Vilniuje, I. Simonaitytės gatvėje, du vaikinai bandė įsilaužti į butą. Apie tai savo feisbuko paskyroje parašė vilnietė.

Ji pasipiktino policijos pareigūnų reakcija po to, kai apie įvykį buvo pranešta policijai. 

"Policininkai sakė laukti jų atvykstant, bet taip ir neatvyko. Liudininkas po kelių valandų pats nuvažiavo į komisariatą, kur pasijuto pareigūnams beveik trukdantis", – socialiniame tinkle nemalonia patirtimi dalijosi moteris. 

"Ačiū, ačiū, ateityje ši medžiaga gal pravers, o dabar nusikaltimo nėra", – iš policininkų išgirdo jis.

Moteris užsimena, kad apie bandymą įsilaužti pranešta ir nufilmuoto buto savininkams.

"Pilaitėje vagystės iš butų ir namų dažnėja, o surasti vagis ar jų pavogtus daiktus po nusikaltimo yra beveik nerealu. Dabar yra vaizdo įrašas, akivaizdūs faktai, bet policininkai teigia, kad nusikaltimo nėra," – rašo vilnietė ir primena, kad savo turto saugumu turime rūpintis patys.

Vėlų antradienio vakarą savo feisbuko paskyroje į šį socialiniame tinkle pasidalintą įrašą sureagavo ir Lietuvos policija: "Ačiū pilietiškiems žmonėms, ši informacija jau tikrinama. Jei kas atpažinote šiuos jaunuolius, praneškite policijai, arba parašykite mums privačią žinutę. Ryte pasiaiškinsime ir pareigūnų veiksmus, kokia informacija buvo pateikta policijai ir kas buvo padaryta".

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

//////...............

tam --anonimas-- tu pats pusdurnis nedanesiotas , priedo dar siulai kitiems idiotizmus, ----jei tu asile yjungsi srove ar tas kovines vilkines kates paleisi ---garantuoju --- jei priplos elektra variuga ,ar kale kelnes sudraskys --sesi y cype tu , o variuga is taves vogta kompa pasikises po pazastim ir stribuj sumokejes duokle zvengs is taves uz pilvo susiemes ...

Ha ha

Gal tuomet visi musorai skverniaus reiduose žurnaliugosm pozavo?

Anonimas

nu ir esme dabar kad nufilmavo, esme jog kameras pasistatyt gali kiek nori ir kaip tau suras kiekviena narkomana kuris bando telika ar loptopa pagriebt isitempt.. Signalke statytsi apsauginiai per kamsti atvaziuos ne per 3 ir ne per 5 min per tiek gali ka nori isnest. Kameros yra ant juoko pats gali pasiziuret kaip isnesa tavo daiktus. Vienintele iseitis jungt elektra isorine tvora ir leist pora koviniu sunu jog lakstytu kieme. Gal siek tiek pagalvotu pries lipant. Siame irase tai reikia but idiotu paskutiniu turet aptverta tvora kuria laikant rankas kisenese galima persokt :))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS