Vilniuje be bilieto važiavęs keleivis sumušė kontrolierių | Diena.lt

VILNIUJE BE BILIETO VAŽIAVĘS KELEIVIS SUMUŠĖ KONTROLIERIŲ

  • 11

Vilniuje be bilieto važiavęs neblaivus keleivis sumušė kontrolierių.

Kaip pranešė policija, incidentas įvyko trečiadienio vakarą, po 19 val., Naujosios Vilnios rajone, Stepono Batoro gatvėje esančioje viešojo transporto stotelėje.

26 metų vyras, siekdamas išvengti administracinio nusižengimo protokolo už važiavimą be bilieto surašymo, sumušė 48 metų kontrolierių.

Suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, nukentėjusysis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Neblaivus (2,56 prom.) sulaikytasis pristatytas į policijos komisariatą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vilnietis

Tam viešajam transporte kaip stoties alaus landynėj : tai geria nesidrovėdami, miega čia pat apsimyžę, utelėti ir dar į atlapus kimba.Taip pat pilna mažamečių chuliganų , kurie tiek pat agresyvūs kaip zonos nuteistieji. ....o policija apgailėtina, tik rankomis skėsčioja ir jeigu atvažiuoja tik nukentėjųsių nuostolius supildo, o teisingumo nevykdo.Gėda!

Krc

Vilnius eilinį kart parodė savo lygį kultūros :D

zuikynas

Rodė savo viršenybe ir gavo, linkiu ir kitiems nenusileist, metas pradėt į teismus dėl jų elgesio kreiptis, jaučiasi aukščiau už viska., kas ten eina pas juos psichologiniai mokslai kaip zuiki pagaut, saviginos ir puolamieji kad jie taip išsikalinėja? Kažkoks idijotizmas. Sujungit su policija, gal efektiyviau kontrolieriai dirbs, toks įspūdis, kad pareigūnams sveikata sugeba sutrigdyti, net nepilnametė nesverenti 50kg, o čia dėl profesinės šlovės ir drakes atlaiko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS