Vilniuje dviratininkas susidūrė su pėsčiąja | Diena.lt

VILNIUJE DVIRATININKAS SUSIDŪRĖ SU PĖSČIĄJA

  • 4

Vilniuje dviratininkas susidūrė su pėsčiąja. Incidentas įvyko Kalvarijų ir Lukšio gatvių sankryžoje prie „Lidlo“, pranešė LNK žinios.

Užsidegus žaliam šviesoforo signalui per kelią leidosi ir pėsčioji, ir dviratininkas. Pranešama, kad pastarasis davė signalą moteriai, tačiau ji nepasitraukė ir dviratininkas su pėsčiąja susidūrė.

67-erių moteriai prireikė medikų pagalbos. Pensininkė greitąja buvo nuvežta į ligoninę. Labai rimtų traumų ji, pirminiais duomenimis, nepatyrė.

Kas kaltas dėl nelaimės, tiria policininkai.

Vilniuje dviratininkas susidūrė su pėsčiąja. Incidentas įvyko Kalvarijų ir Lukšio gatvių sankryžoje prie Lidlo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

eseme

nuir per sankryza geriau prasivesti kada yra pesciuju,pastebejom kad jauni dviratininkai varineja nesilaikant saugaus eismo taisykliu mieste ir parkuose, beto dar pastebejom kur yra dviraciu takai,tai istisai jais varineja bobos! jai joms pasakai kad cia dviraciu takas tai dar pyksta ir aprekia...

Neabejoju

Kaltas dviratininkas. Juk šalia pėsčijo jis negali lėkti dideliu greičiu, o jei partrenkė, tai aišku, kad lėkė.

pėstysis

Lietuviški dviratininkai yra dievo bausmė. Jokios pagarbos savo artimam. PS Per perėją dviratininkas negali važiuoti, dviratį jis turi vesti. Ir apskritai, pagal taisykles, dviratininko greitis šalia pėsčiųjų ne didesnis nei 9km/val
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS