Vilniuje ir Alytuje sulaikyti narkotikų turėję asmenys | Diena.lt

VILNIUJE IR ALYTUJE SULAIKYTI NARKOTIKŲ TURĖJĘ ASMENYS

  • 1

Šeštadienį policija išaiškino bent keturis narkotikų turėjusius asmenis: Vilniuje įkliuvo trys, Alytuje – vienas įtariamasis.

Šeštadienio naktį po vidurnakčio policijos pareigūnai Vilniuje, Mindaugo gatvėje, patikrinę automobilio „Audi A4“ 1985 metais gimusį vairuotoją ir atlikę dalinę jo apžiūrą, striukės kišenėje aptiko du juodos spalvos maišelius su augalinės kilmės medžiaga, kaip manoma, narkotikais. Automobilio salone aptikti dar du plastikiniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga ir oranžinė plastikinė dėžutė, kurios viduje buvo neaiškios kilmės tabletės.

Apie 1 val. nakties Didlaukio gatvėje Vilniuje, bute, ant palangės iš lauko pusės, buvo rastas juodos spalvos maišelis, kuriame – žalios spalvos augalinės kilmės galbūt narkotinė medžiaga. Tame pačiame kambaryje ant

staliuko rastas medžiaginis maišelis su geltonu indeliu, kuriuo viduje taip pat rasta žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga. Bute buvęs 1981 metais gimęs vyras prisipažino, kad tai jo kanapės.

Atlikus įtariamojo apžiūrą priekinėje kelnių kišenėje buvo rastas baltos spalvos dėkliukas, o jame, kaip įtariama, dar narkotikų.

8 valandą ryto A. Juozapavičiaus gatvėje esančiame 1980 metais gimusio vyro bute svetainėje ant stalo rastas polietileninis maišelis su žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga ir polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama, narkotikais.

Alytuje šeštadienį apie 18.30 val. Naujoje gatvėje pareigūnams sustabdžius automobilį „Ford Mondeo“, pas 2000 metais gimusį keleivį kuprinėje rasti trys poletileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais, galimai narkotinėmis medžiagomis.

Dėl visų atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Bute ant palangės iš lauko pusės

Neturit ka veikt, vagis gaudytumet

SUSIJUSIOS NAUJIENOS