Vilniaus judrioje gatvėje nukentėjo du motociklininkai | Diena.lt

VILNIAUS JUDRIOJE GATVĖJE NUKENTĖJO DU MOTOCIKLININKAI

  • 0

Vilniuje, Tūkstantmečio gatvėje, ketvirtadienį įvyko du eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo motociklininkai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja BNS teigė, kad apie įvykį vadinamajame sostinės pietiniame aplinkkelyje pranešta popiet, kuomet du automobiliai kliudė motociklininką.

„Pagal pirminę informaciją, 11.52 val., važiuojant Tūkstantmečio gatve link Gariūnų, ties įsukimu į Savanorių prospektą, du automobiliai partrenkė motociklininką. Motociklininkas atsistojo ir nuėjo į kelkraštį“, –  sakė J. Samorokovskaja.

Ji taip pat informavo ir apie kitą įvyki, kuriame motociklininkas nukentėjo lenkdamas transporto priemones ir kliudydamas „Peugeot“ automobilį.

„Papildomai buvo gautas dar vienas skambutis, Tūkstantmečio gatvėje virš Savanorių žiedo važiuojant link Gariūnų, susidūrė motociklininkas ir automobilis. Nukentėjo motociklininkas. Motociklininkas važiuodamas ir lįsdamas tarp juostų atsitrenkė į bortelį ir kliudė pranešėjo „Peugeot“ automobilį”, – pasakojo  J. Samorokovskaja.

Anot jos, šis motociklininkas buvo išvežtas medicininei apžiūrai.

„Pagal pranešimus, medikai išvežė motociklininką apžiūrėti, tačiau jis sąmoningas, kažkokių akivaizdžių sužalojimų nesimatė, nes dėvėjo aprangą“, – teigė ji.

Gairės: motociklas, avarija LT, Vilnius, medicininė apžiūra, bortelis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS