Vilniuje naktį „IKEA“ sandėlyje buvo kilęs gaisras, prekybos centras laikinai nedirba | Diena.lt

VILNIUJE NAKTĮ „IKEA“ SANDĖLYJE BUVO KILĘS GAISRAS, PREKYBOS CENTRAS LAIKINAI NEDIRBA

  • 3

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį prekybos centro „IKEA“ sandėlyje Vilniuje buvo kilęs gaisras, ugniagesiai praneša apie atvira liepsna degusias stelažuose sukrautas prekes.

Prekybos centras po gaisro ketvirtadienį laikinai uždarytas.

Kaip ketvirtadienį BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė spaudai Edita Zdanevičienė, pranešimas apie Vikingų gatvėje kilusį gaisrą prekybos centre buvo gautas 3.57 valandą.

Atvykusios ugniagesių pajėgos liepsnas suvaldė 5.38 val., tačiau „IKEA“ prekybos centre ugniagesiai liko dirbti iki 10 valandos ryto. 

„Atvykus pirmosioms pajėgoms į įvykio vietą, sandėlyje degė sukrautos prekės ant metalinių stalažų. Pagal pirminę informaciją 54 kv. metrų plote buvo gaisro židinys, aprūko viso sandėlio patalpos. Ugniagesiai naudojosi keltuvu, išvėdino patalpas ir įvykis yra tiriamas“, – teigė E. Zdanevičienė.

Pirminiais duomenis darbuotojai nenukentėjo.

„IKEA“ korporatyvinių paslaugų vadovė Baltijos šalims Renata Dantė, teigia, kad apie kilusį gaisrą parduotuvės sandėlyje pranešė priešgaisrinės saugos signalas.

Dėl kilusio gaisro, ketvirtadienį „IKEA“ nedirba.

„Šiuo metu patalpose likviduojami ugnies gesinimo padariniai, todėl „IKEA“ parduotuvė Vilniuje bei švediškas restoranas šiandien neveikia“, –  pranešė R. Dantė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Dievo \\\\\.../////

bausmė už mūsų niokojamą gamtą.___Gal susipras,gal išsineždins,nes to jų gaminamo "xlamo" mums nereikia.

Nebėr kantrybės

Vyti lauk tą ikea ir jų bankus taip pat.

Tik

kodel mes del ikejos kertam savo miskus jiems ,o ne sau ? Kodel jie savo 'baldu' negamina is švediskos medienos ???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS