Vilniuje nužudytas jaunuolis, įtariamasis sulaikytas | Diena.lt

VILNIUJE NUŽUDYTAS JAUNUOLIS, ĮTARIAMASIS SULAIKYTAS

  • 2

Vilniuje didelės policijos pajėgos šeštadienio vakarą maždaug valandą ieškojo jauną žmogų nužudžiusio asmens.

Policija pranešė, kad 19.55 val. Žalgirio gatvėje buvo peiliu sužalotas apie 18-likos metų vyras.

Atvykę medikai jaunuolį bandė gaivinti, tačiau netrukus konstatavo jo mirtį.

Galimas įtariamasis netrukus buvo nustatytas ‒ pagal požymius jo ieškojo devyni patrulių ekipažai. Apie 21 val. jis buvo sulaikytas netoli nusikaltimo vietos esančiame Žirmūnų rajone ir pristatytas į policijos komisariatą.

Policijos teigimu, tiek nužudytas, tiek įtariamasis vienmečiai ‒ abiems po 18-lika metų.

Jaunuoliai šventė bute, vėliau tarp jų kilo konfliktas. Išėjus į lauką, vienas jaunuolis virtuviniu peiliu dūrė kitam. 

Įvykio aplinkybės toliau tikslinamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ir kodėl

šiuolaikinis jaunimas toks žiaurus, tik žudo, muša kol užmuša ir t.t. Tiesiog baisu, tokioj jaunystėj , vos 18 metu, o jau žmogžudys , nudures savo bendraamžį draugą, ir už ką, kad kas paklaustu, tikriausei vis dėl tų atsiprašant sušiktų panelių nepasidalinimo. Labai gaila nužudyto vaikinuko, kuriam dar visas gyvenimas buvo priešakyje, užjaučiu jo tėvelius.

Matot

koks žmogaus mentalitetas? Nelikę nieko švento... lengvai, be širdies virpesio dūrt kitam,gal net draugui, juk kartu šventė???!!! Apie ką kalbėti? Žmonės iškentė Sibirą ir išliko nuoširdūs iki gyvenimo pabaigos. Niekas nieko nežudė, ilgėjosi savųjų, Lietuvos,namų ... Išlepę. Pati valstybė užaugino tokiuos,kurie matė iš jūsų gyvenimų lengvą duoną!!! Kam dirbti, jei gali už pašalpas gerti??? O kur žmogus tikrai dirba iš jo tyčiojasi,išnaudoja dar labiau...Pinigai skurdo verti. Nesistebėkit! Taip ir pasidarė! Prisigeria ir ramu, bent tuo metu! Pirmiausia, kol nepradės valdantieji nuo savęs,taip ir tęsis. Išauginot kartą,kuri nori daug ir gerai, kaip jūs gyvenate ir iš karto visko!!! Žlugus Lietuva,nieko čia nepakeisi.Reikėjo prieš 27 metus protingų ir nesavanaudžių žmonių išugdyt!!! Likę daug gerų,jaunų žmonių, bet ir jie sutrypiami su mėšlu... nu visur, pradedant alga,darželiais,neleidimu ir nepastebėjimu jaunų žmonių perspektyvomis.Galėčiau knygą patašyt į ką dėmesį kreipt, jau vėlu!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS