Vilniuje iš vilkiko iškrito konteineriai su vištomis | Diena.lt

VILNIUJE IŠ VILKIKO IŠKRITO KONTEINERIAI SU VIŠTOMIS

Vilniuje iš sunkiasvorio vilkiko iškrito konteineriai su vištomis, pranešė policija.

Avarija įvyko apie 5.31 val. Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankirtoje.

Konteineriai iškrito ties posūkiu prie Saltoniškių autobusų stotelės. Vienas iš jų – sumaitotas. Dalis vištų žuvo, dalis išsilakstė, bet buvo sugaudytos.

Buvo apsunkintas eismo pralaidumas. Transporto spūstis buvo nutįsusi per visą Ukmergės gatvę.

Vištos buvo gabenamos į paukštyną

Vilniuje judrioje sankryžoje iš sunkiasvorio vilkiko iškritusios konteineryje buvusio gyvos vištos buvo gabenamos į paukštyną. Paukščiai priklauso įmonių grupei „KG Group“.

„Šiuo metu aiškinamės, kodėl taip nutiko: ar tai yra žmogiškasis faktorius, ar specializuotos transporto priemonės gedimas,“ – teigia „Vilniaus paukštyne“ už logistiką atsakingas Marius Kliauza. Pasak jo, toks įvykis nutiko pirmą kartą. Paukščiai buvo gabenami į Vilniaus paukštyną.

Gyviems paukščiams gabenti naudojamos specialios transporto priemonės, kurios atitinka griežtus reikalavimus ir yra nuodugniai prižiūrimos. M.Kliauzos teigimu, transporto priemonė, iš kurios iškrito konteineriai, yra sustabdyta ir tikrinama. Pradėtam tyrimui, jei reikės, bus pasitelkti ir išorės ekspertai.

Įmonės atstovai operatyviai surinko konteinerius ir paukščius, taip pat atsiprašo už sudarytus nepatogumus, skelbia įmonė „KG Group“.

Avarija įvyko apie 5.31 val. Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankirtoje. Iš sunkiasvorio „Mercedes–Benz“ iškrito du konteineriai su vištomis.

„Be vištų, niekas nenukentėjo, kol kas kaip techninis eismo įvykis įformintas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius. Į nelaimės vietą  buvo iškviesta įmonė „Grinda“.

Konteineriai iškrito ties posūkiu prie Saltoniškių autobusų stotelės.

Šioje vietoje avarijų būta ir anksčiau.

2005 metų rugpjūtį dėl stabdžių gedimo nevaldomas tapęs sunkvežimis DAF įvažiavo į Saltoniškių autobusų stotelę ir užmušė čia stovėjusią 20-metę merginą. Šios tragiškos eismo nelaimės metu nukentėjo ir lengvuoju automobiliu važiavę du Baltarusijos piliečiai – tėvas ir dukra bei stotelėje autobuso laukusi 45 metų moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Seimūnus į posėdį vežė?..

Anonimas

ir vištos atrodo normaliai su plunksnomis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS