-
Geros naujienos smaližiams: dabar šokoladas – daug sveikesnis 2
Dabar – natūralaus saldiklio era
Kaip dažnai susimąstote, jog tie saldėsiai, kuriuos taip skaniai ragaujate, yra pilni pavojų sveikatai keliančio cukraus? Tai apsunkintas širdies bei kraujagyslių darbas, taip pat didelis priešas kūno linijoms. Kone didžiausias gelbėtojas, leidžiantis net ir cukraus diabetu sergantiems skanauti šokoladu, yra saldžioji stevija. Ne vieną amžių jau naudojamas saldiklis pasižymi išskirtine galia – geraisiais oksidantais, kurie yra geros sveikatos židinys bei inulinu, kuris gelbsti žarnyną nuo sunkumo jausmo, padeda kovoje su cholesteroliu, o cukraus saldumą lenkia net iki 300 kartų.
„Pobeda“ gali pasigirti tuo, kad sukūrė naują ir skoniu nesiskiriančią becukrių šokoladų seriją, kurioje varijuoja ir kartusis – tamsusis šokoladas, švelniai kartus ir pieninis šokoladas, kuris turi 0 proc. cukraus bei 12 proc. mažiau kalorijų. Norint išsaugoti liaunas kūno linijas šis šokoladas – kaip tik.
Jei visgi norisi cukraus
Jei liekate prie to, kad tikras šokoladas – tik gardintas cukrumi, „Pobeda“ ir čia turi atsakymą: klasikinis juodasis šokoladas, sukurtas iš geriausių kavos pupelių ir turintis net 72 proc. juodojo šokolado kartumo. Jei norisi kiek švelnesnio, bet vis tiek ryškaus skonio – siūloma paragauti klasikinių, airišku likeriu arba marcipanais gardintų triufelių, pateikiamų prabangiame įpakavime ir galinčių savo skoniu nustebinti ieškančius išskirtinio aromato. Vaikams ypač tiks ir patiks švelnaus kremo skonio, karamele bei pienišku šokoladu pagardinti traškūs saldainiai „Meškutės“.
Kaune yra net 28 vietos, kuriose rasite platų „Pobeda“ asortimentą (PC “Čia”, “Šilas”, “Kubas” (“Lupra”). Daugiau informacijos galima rasti „Pobeda“ socialinio tinklalapio paskyroje. Čia rasite patarimus, kaip pasigaminti savo svajonių desertą vos per kelias minutes, taip pat galėsite pasinaudoti galimybe sudalyvauti savaitiniuose konkursuose.
-
Kauniečius sužavėjo naujasis becukris šokoladas 14
Auksinės kokybės taisyklės
Kiekvienas šokolado vardas turi savo sėkmės formulę. Tai gali būti slaptas receptas, stropiai saugomas nuo konkurentų, specialus šokoladinių saldainių įdaras ar išskirtinis asortimentas. „Pobeda” vardas vertinamas dėl visų šių trijų savybių.
Kone svarbiausias akcentas – kokybė. „Neleisk broko į gamybą, nedaryk broko pats, radęs broką, nepraleisk jo tolyn. Tai – mūsų alfa ir omega. „Pobeda” visada naudoja tik aukščiausios kokybės natūralias žaliavas ir ingredientus. Dirbtinės ar sintetinės medžiagos mums – nesuvokiamas dalykas kalbant apie šokoladą. Mūsų šokolade nėra ir prieštaringai vertinamo palmių aliejus, kurio dažnai galima rasti kitų gamintojų šokolade ar konditerijos gaminiuose, nes taip mėginama gerinti savo produktų konsistenciją ir skonį. Mes prieš bet kokį įtartiną ingredientą, nes esame įsitikinę – skaniausias šokolodas yra tik natūralus”, – sako Andrėjus Muravjovas, UAB „Pobeda Confectionary“ bendraturtis ir Ventspilyje esančio filialo direktorių tarybos pirmininkas.
Mes prieš bet kokį įtartiną ingredientą, nes esame įsitikinę – skaniausias šokoladas yra tik natūralus.
Natūralaus saldiklio era
Klausimas, kuris kamuoja kone kiekvieną, – kaip mėgautis saldumynais ir nepriaugti svorio? Atsakymas ateina iš pačios gamtos – saldžioji stevija. Tai laiko jau patikrintas saldiklis, randamas nemažai pasaulio šalių. Jis cukrų savo saldumu lenkia iki 300 kartų bei turi gerųjų oksidantų, kurie teigiamai veikia sveikatą.
Dar vienas ypatingas bei svarbus ingredientas – inulinas. Tai – geros medžiagų apykaitos bei gražių kūno linijų sąjungininkas. Jo dėka žarnyno vidaus veikla gerėja, taip neleisdama jausti sunkumo jausmo. Taip pat yra ištirta, kad inulinas yra naudingas norint sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje.
„Pobeda” sukūrė išskirtinę seriją šokolado be cukraus. Tai kartusis, tamsusis ir pieninis šokoladas. Šiose plytelėse – 0 procentų cukraus ir 12 proc. mažiau kalorijų. Beje, moksliniais tyrimais įrodyta, kad saldžioji stevija labai efektyvi kovoje su cukriniu diabetu ir hipertonija.
Tiems, kurie mėgsta saldžiai ir visada renkasi cukrų, – tamsusis 72 proc. „Pobeda” šokoladas, sukurtas iš geriausių kakavos pupelių, tikrai turėtų palikti puikų įspūdį. Norint kiek švelnesnio, bet vistiek saldaus skanėsto – ypač vaikams patinkantys šokoladiniai saldainiai „Meškutės”, gardinti pienišku šokoladu, karamele bei traškučiais.
Pasak A. Muravjovo, labiausiai Kauno gyventojai pamėgo kartųjį šokoladą, becukrių šokoladų seriją, taip pat šokoladinius triufelius, suflė. O vaikai labiausiai mėgsta gardžiuotis spalvotais „Pobeda” žėlė saldainiais.
Nors „Pobeda” gaminių didžiuosiuose prekybos centruose dar nėra, tačiau jų galite rasti net 28 mažesnėse parduotuvėse Kaune („Čia”, „Šilas”, „Kubas” („Lupra”).
„Tiems, kurie mėgsta gaminti saldėsius patys ir dalyvauti konkursuose, verta apsilankyti socialinio tinklalapio „Facebook” paskyroje. Čia nuolat talpinami įvairūs video receptai, kurie parodo, kaip lengvai ir greitai pasigaminti tobulą desertą iš šokolado sau ir savo šeimai”, – sako A. Muravjovas.