Marinatui prireiks kupino šaukštelio medaus, pusės citrinos sulčių, šaukštelio prancūziškų Dižono ar pilno grūdo garstyčių, pusantro šaukšto alyvuogių aliejaus bei smulkintų rozmarino lapelių, druskos ir pipirų. Paukštienos gabalėlius apvoliokite marinate, kuriame mėsą pakaks palaikyti valandą ar kelias. Jei norite, galite palikti ir pernakt.
Tačiau B. Nicholson atkreipia dėmesį, kad dėl marinate esančio medaus mėsa ant grilio tamsės greičiau, tad geriau kepti ant mažesnės kaitros anglių.
Trečiasis marinatas – pats greičiausias ir labiausiai tinkamas žuviai. Jam prireiks raudonėlio – džiovinto ar šviežio, citrinos ir alyvuogių aliejaus bei mažos skiltelės česnako, susmulkintos iki košelės. Šiuo mišiniu marinuokite lašišos didkepsnius.