Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 8–14 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šią savaitę geriau seksis, jeigu mokate bendradarbiauti, derinti interesus. Regis, pajusite, kur galite gauti finansinės naudos. Tačiau išlaidų gali pareikalauti pasiruošimas kelionei, draudimo, vizų reikalai. Nors su kasdienėmis užduotimis susitvarkysite neblogai, nuo savaitės vidurio didės nenoras gilintis į darbo reikalus, skubėti. Galite padaryti pažeidimų tvarkydami tarnybinius reikalus, dokumentus. Savaitgalį klausykite širdies.

JAUTIS

Šią savaitę ypač domėsitės galimybėmis daugiau užsidirbti, pagerinti gyvenimo sąlygas ar techniką, geriau kažką įsirengti. Verslo partneriai gali siūlyti naujovių. Tikėtinos romantiškos akimirkos. Gali būti, kad santykiai su dominančiu asmeniu peržengs formalaus bendravimo ribas. Deja, neaiškumų ar keblumų gali kilti sprendžiant reikalus, susijusius su užsieniu, mokslu. Savaitgalį praleiskite su artimaisiais, pasimėgaukite gamta ar namų jaukumu.

DVYNIAI

Šią savaitę turite būti atidūs ir rūpestingi. Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, turtu, arba leisitės užliūliuojami romantiškos euforijos, sieksite vienadienių malonumų. Derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais. Dėl išsiblaškymo, aplaidumo galimi nuostoliai, avarijos. Savaitgalį neatsisakykite gauto pakvietimo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Vizitu labai pamaloninsite jūsų laukiančius žmones.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje stigs praktiškumo, būsite linkę tirštinti spalvas, fantazuoti. Pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilės, tiek verslo, politikos srityje. Keletą kartų patikrinkite informaciją, nes ji gali būti klaidinanti. Nuo savaitės vidurio tarsi magnetas trauksite aplinkinių dėmesį. Jumis ypač domėsis konkurentai, darbdaviai. Patirsite pavydo strėlių, įtampos, tačiau siekiamas rezultatas ar įvertinimas turėtų nenuvilti.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite, nevengsite viešumo, bet nelabai paisysite kitų nuomonės bei interesų. Jausitės svarbiausi ir protingiausi. Būsite pasirengę daug sumokėti, kad tik gautumėte tai, ko norite, ir įrodytumėte savo tiesas. Galite nė nepastebėti, kaip įkliūsite į pavojingas pinkles. Verčiau nerizikuokite, nes netyčia galite pakenkti ir sau, ir kitiems. Savaitgalį situacija bus prieštaringa, bet galite atskleisti savo talentus.

MERGELĖ

Tikėtini oficialūs susitikimai arba pokyčiai darbe. Kai kuriems jūsų siekiams gali nepritarti nei kolegos, nei artimieji. Su darbdaviu, viršininkais nesivelkite į ginčus, neįrodinėkite, kad jie neteisūs. Tiksliau pagrįskite savo požiūrį, jeigu norite būti suprasti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimam žmogui. Savaitės pabaigoje kažkas gali nuvilti, neišpildyti pažado ar pridaryti nuostolių. Savaitgalį leiskite ramiai, be šurmulio.

SVARSTYKLĖS

Neblogai suksitės su švietimu, turizmu, kultūra, sportu susijusiose srityse. Galbūt ruošitės kelionei, konferencijai, varžyboms, konkursui. Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais ar susidurti su stipriais varžovais aktualioje jums srityje. Nederėtų rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, nei darbo vieta. Savaitgalį kai kas liūdins, o kai kas labai džiugins. Nusimato šaunių susitikimų ar renginių, todėl tikrai nebus nuobodu.

SKORPIONAS

Šią savaitę vieni dalykai eisis kaip per sviestą, kiti sukels nerimo dėl galimų nuostolių. Verta dalyvauti konferencijoje, užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams užsienyje. Tikėtina, kad kils interesų konfliktų. Jūsų požiūris kitiems gali pasirodyti ginčytinas. Savaitgalį nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Darydami įspūdį, nepersistenkite.

ŠAULYS

Šią savaitę pasitaikys visko: tiek malonių šypsenų, tiek šalto savanaudiškumo. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu jums svarbūs žmonės neketina paisyti jūsų norų, patarimų. Turbūt jausite įtampą dėl psichologinių ar finansinių priežasčių. Nepatartina aklai rizikuoti. Savaitgalį bus progų pabendrauti su įdomiais žmonėmis. Gali pavykti kūrybinis sumanymas, o jei dalyvausite pasirodyme, sulauksite publikos palaikymo.

OŽIARAGIS

Ši savaitė vers sukti galvą, kaip sutvarkyti dalykinius, verslo reikalus, kad netektų susiveržti diržų. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Nemalonių emocijų gali sukelti konkurentai, oponentai. Kita vertus, kai kuriuos žmones žavėsite savo mokėjimu išklausyti, patarti. Sunkiausia bus ištverti nesantaiką namuose ir su šeima susijusius nesklandumus. Savaitgalį jums gali kilti nenumaldomas noras keisti aplinką.

VANDENIS

Savaitės pradžioje turbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, pinigais. Visgi lengvabūdiškumas gali atnešti nemalonumų ir jums, ir aplinkiniams. Verčiau nelįskite į abejotinas avantiūras. Nuo savaitės vidurio būsite nusiteikę rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, kils trikdžių. Labiau rūpinkitės sveikata. Savaitgalį jus įtrauks gyvenimo šurmulys. Džiugins draugai, renginiai.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje galite įdomiai pasireikšti kūrybine prasme, romantiškai įsimylėti ar originaliai pakeisti savo išvaizdą. Venkite dalyti veidmainiškus pažadus. Saugokitės vagių. Jeigu taupote pinigus, atokiau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų. Antroje savaitės pusėje būsite linkę aktyviau sportuoti, skirti pasimatymus, uoliau užsiimti vaikų lavinimu, domėtis jų interesais, gabumais, išmėginti laimę loterijoje ar žaidimuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS