Astrologinė prognozė sausio 28-vasario 3 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SAUSIO 28-VASARIO 3 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžia tinkama įvairiems finansiniams, apskaitos, draudimo dokumentams tvarkyti ir konsultuotis panašiais klausimais. Aktualūs gali būti tarptautinių pervežimų, švietimo, mokslo, užsienio klausimai. Jeigu per neapdairumą arba sąmoningai pažeidėte įstatymą, ką nors padarėte nelegaliai, tai šie dalykai dabar gali iškilti į paviršių. Artėjant savaitgaliui, teks imtis nelengvų darbų arba susidursite su techninėmis problemomis. Galbūt kažko nespėjote atlikti laiku. Saugokitės traumų, ūmių infekcijų.

JAUTIS

Šią savaitę jums puikiai seksis tarpininkauti ir susirasti gerus tarpininkus, konsultantus, jeigu tai aktualu. Palanku ieškotis rėmėjų vienam ar kitam projektui, tvarkyti draudimo, paskolų, paveldėjimo reikalus ir kt. Tiktų konsultuotis dėl finansinių ar teisinių neaiškumų. Jeigu patys konsultuojate kitus žmones, jums puikiai seksis. Artėjant savaitgaliui, rūpesčių gali sukelti su mokslu, kelionėmis susiję reikalai. Galite gauti pasiūlymą, kurio visai nesitikėjote, leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje uoliai darbuositės ir jums turėtų sektis įvairios veiklos. Tik sunegalavusiems bus sunkiau, tačiau vis tiek ne vienas iš jūsų sugebėsite laiku užbaigti kai kurias užduotis, parengti dokumentus ir t.t. Regis, jums mielai patars, padės partneriai. Mylimas žmogus taip pat džiugins savo dėmesiu, viliojamais pasiūlymais. Būkite atidūs kelyje. Savaitgalis bus gana pavojingas traumine ir finansine prasme, tačiau žada malonaus bendravimo, įdomių pažinčių ar renginių.

VĖŽYS

Savaitę pradėsite gerai nusiteikę. Puikiai seksis veiklos su vaikais bei įvairūs kūrybiniai užsiėmimai ir projektai. Jeigu ieškote darbo, galite gauti pasiūlymą ateiti į pokalbį, arba pranešimą, kad esate priimti ir reikia sudaryti darbo sutartį. Apskritai jums netrūks darbo ir bendravimo, ir tuo labiau, kuo populiaresni esate. Galite būti viliojami į avantiūras, riziką. Jeigu neatsiliepsite į gerbėjų jausmus, tai nesiskųskite, kai būsite atstumti. Saugokitės agresyvių asmenų, avarinių situacijų, gaisro.

LIŪTAS

Ši savaitė turėtų būti nebloga, bet labiau tinkama darbams užbaigti nei pradėti naują veiklą. Skirkite kuo daugiau dėmesio artimiesiems, vaikams, partneriui. Jūsų įtaka augančiai kartai bus labai pozityvi, seksis lavinti, mokyti vaikus. Regis, daugės progų pabendrauti su tais pažįstamais ar gerbėjais, kuriems esate neabejingi ir būtumėte linkę užmegzti romantišką ryšį. Pavojai tykos kelyje ir užsienyje. Artėjant savaitgaliui, kuo daugiau dėmesio skirkite augintiniams, jų ir savo higienai, sveikatai ir įvaizdžiui.

MERGELĖ

Šią savaitę daug lems informacija. Tai gali būti susiję su interviu, straipsniu, komentarais, reklama, egzaminu ar pan. Galbūt eisite į darbo pokalbį, dalyvausite konkurse, vyksite į komandiruotę ar konferenciją. Regis, turite slaptų oponentų, kurių deramai neįvertinate. Savaitgalis žada įdomius susitikimus, meilės pagundas. Vis dėlto rizikinga įsivelti į lengvabūdiškas avantiūras, vaikytis abejotinų nuotykių. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, mitybai, naminiams augintiniams. Neerzinkite gyvūnų.

SVARSTYKLĖS

Didesnė savaitės dalis turėtų būti maloni. Neblogai seksis tvarkyti nuosavybės, verslo reikalus, užbaigti projektą ar derybų procesą, gauti įvertinimą. Regis, ir piniginė papilnės, ir bendravimas džiugins. Galite sužavėti dominantį asmenį arba virtualų pašnekovą socialiniame tinkle. Meilės flirtai tirpins net ledines širdis. Galbūt kiek nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos. Artėjant savaitgaliui, didės traumų, agresijos, gaisrų pavojus, tad būkite atsargūs.

SKORPIONAS

Savaitę pradėsite kupini minčių, emocijų apie nebaigtus planus ir darbus. Regis, jums teks paskubėti, jeigu norite gauti gerą įvertinimą, apmokėjimą ir pan. Kažkokios pastangos išties pasiteisins ir duos norimą rezultatą. Kita vertus, skubėjimas, jėgų ir galimybių viršijimas, neatsargumas gali tapti rimtų bėdų priežastimi. Saugokitės avarijų, traumų, gaisro, sprogimų. Savaitgalį kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti netikėto svečio vizitas, kvietimas į svečius, nelaukta žinia.

ŠAULYS

Šią savaitę pradėsite tingiai nusiteikę. Galbūt dėl to, kad stigs energijos ar sušlubuos sveikata. O gal tiesiog norėsis pasimėgauti ramiu gyvenimo ir darbo tempu, maloniu atsipalaidavimu, meilės svajonėmis, romantiškais pasimatymais. Būkite atidesni artimų žmonių, vaikų poreikiams, jų elgesiui, ypač jei jis tapo kiek keistas. Nors jus viliote vilioja meilės nuotykiai, įdomios išvykos, originalios atrakcijos, tačiau bet kokia rizika kelia pavojų ir jums, ir vaikams, ir mylimam žmogui, ir susikurtai gerovei.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje noriai bendrausite, patiks dirbti kartu su kolektyvu, komanda. Tačiau netrukus pajusite norą atsiriboti, nes pasijusite pavargę nuo žmonių, šurmulio. Jus gali prigriebti ir virusiukas, dėl kurio imsite nekaip jaustis. Arba jūsų pagalbos prireiks artimam žmogui. Kūrybinė, meninė veikla ir individualus darbas vienumoje seksis neblogai, tačiau bendriems užsiėmimams su kitais stokosite kantrybės. Saugokitės traumų, gaisro. Savaitgalį džiaugsitės, jei niekas netrukdys klajoti po fantazijos šalis.

VANDENIS

Savaitės pradžioje teks rimtai kibti į darbus. Galbūt dalyvausite viešuose debatuose, reikšitės vienoje ar kitoje srityje kaip lyderiai ar siekiantys tokie tapti. Rasite laiko ir susitikimams su draugais, bendraminčiais, pasimatymams, renginiams. Vis dėlto aktyvus buvimas tarp žmonių, nuolatinė skuba gali atnešti tokių padarinių kaip infekcinis užkratas, avarija, gaisras ar kt. Savaitės pabaiga palanki meilei, meditacijoms, meninei kūrybai. Tačiau tykos pavojai, tad itin saugokite save ir kitus.

ŽUVYS

Savaitės pradžia palanki mokslui, užsienio reikalams, teisinėms konsultacijoms ir pan. Tikėtini oficialūs susitikimai. Per šią savaitę derėtų pabaigti kai kuriuos projektus, atsiskaitymus, o naujus startus atidėkite kitai savaitei. Gali būti išmėgintas jūsų draugiškumas, sugebėjimas partneriauti. Neleiskite, kad pavydas ir nenuoširdumas temdytų jums svarbius santykius. Savaitgalį tikriausiai nemažai lėšų skirsite technikai, namų ir namiškių reikmėms. Nelįskite į abejotiną veiklą, jeigu tam nėra būtinybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS