Keisti pokštai pašte | Diena.lt

KEISTI POKŠTAI PAŠTE

Teko apsilankyti pašte, kur buvau priblokštas ten pamatyto vaizdo. Eilė buvo ilga – stovėjau ne tik aš, bet ir nemažas būrys kitų miestiečių. Viskas buvo ramu, kol pasirodė keistas jaunuolis, bandęs "duoti penkis" visiems eilėje laukusiems žmonėms. Negana to, jis buvo be kaukės! Kitomis aplinkybėmis manyčiau, kad žmogus šiaip bando pralinksminti visus nuo laukimo pavargusius žmones. Tačiau dabar toks elgesys pasirodė nepagarbus. Tikrai yra geresnių būdų pajuokauti nerizikuojant kitų žmonių sveikata.

Karolis

Nematau skirtumo

Dauguma su baime laukė trečiadienio ir drastiškų pokyčių prieš Kalėdas. Tačiau, kita vertus, net šiek tiek ramiau, kad prekybos centrai bus uždaryti ir pagaliau pavyks išvengti šito kasmetinio beprasmio grūdimosi tarp lentynų. Kadangi norėjau išvengti kelias dienas besitęsiančio košmaro parduotuvėse ir maisto nusipirkti savaitei, išėjau trečiadienį. Tačiau net ir dabar gatvėse žmonių tiek pat, kaip ir anksčiau. Sutinku, kad dar per anksti daryti išvadas, bet tikiuosi, jog žmonės šiek tiek apsiramins.

Skaitytoja

Staigmenos džiugina

Visi nervinamės dėl dabartinės situacijos, bet net ir dabar gali būti džiugių staigmenų. Štai nešdama šiukšles pastebėjau, kad kaimynai papuošė kieme augančią mažytę eglutę. Kadangi neseniai čia atsikrausčiau, negaliu pasakyti, ar jie tai darydavo kasmet. Bet vis tiek galiu drąsiai teigti, kad šitas mažmožis mane labai pradžiugino. Kartkartėmis pastebime, kokie žmonės gali būti kūrybingi. Turint omenyje, kad daug mūsų šias Kalėdas sutiksime atskirai nuo savo artimųjų, bus įdomu pamatyti, ko žmonės prisigalvos. Juk galime vieni kitus džiuginti ir nesusitikdami.

Žana

Gatvės dvokia

Gyvenu Taikos prospekte. Šiomis dienomis mūsų kaimynystę "lepina" keisti aromatai. Pasaulis aplinkui nuolat keičiasi, bet kai kurie dalykai išlieka tokie patys metų metais. Pavyzdžiui, nemalonūs kvapai Klaipėdoje. Kažkas minėjo, kad dėvėti kaukes gerai ne tik dėl viruso. Aš visiškai pritariu: mūsų mieste ir ne epidemijos metu jas reikėtų nešioti, kad apsisaugotume nuo šito nuodingo oro.

Jonas

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Karoli

reikėjo tam jaunuoliui į akis pažiūrėt - galiu garantuoti kad jo vyzdžiai buvo labai išsiplėtę:D) Girdėjau kad tarčiokai kanape rūko per elcigaretes/neužuosi per kt.kvapus/ taip kad gatvėje ar kitur tokiu keistuoliu tik daugės.kanape taigi legalizavo?

Bggg

Sovietinis gumoras veža.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS