Sukčiai iš bendrovės vadovės sąskaitų pasisavino per 80 tūkst. eurų | Diena.lt

SUKČIAI IŠ BENDROVĖS VADOVĖS SĄSKAITŲ PASISAVINO PER 80 TŪKST. EURŲ

  • 3

Sukčiai iš bendrovės vadovės asmeninės ir įmonės sąskaitų pasisavino beveik 83 tūkst. eurų, trečiadienį pranešė Policijos departamentas.

Antradienį į Šiaulių policija kreipėsi 40-ies moteris ir pranešė, kad tos pačios dienos rytą jai paskambino asmuo ir prisistatęs policijos pareigūnu išviliojo bankininkystės prisijungimo kodus.

Iš moters asmeninės sąskaitos sukčiai pasisavino 1,5 tūkst., o iš bendrovės sąskaitos – 81 tūkst. eurų.

Policija pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Niekas neužsimena

kad tokios vagystės vyksta elektroninės erdvės, socialinių tinklų ir gerai organizuotų techniškai internetinių stebėjimų dėka. Todėl aš niekada nesinaudoju el.bankininkyste, FB naudojuosi retai, trinu viską ka per dieną ,,parsitempiu" į failus (susidedu į kaupiklius) o kompo skaipo ,,akį"esu užlipinęs..Neseniai Vilniuje pažystamo firmoje irgi buvo panašus atvejis - firmos vadovas išvyko į Meksiką atostogų, o jo įmonė po kelių dienų gavo nurodymus (tipo iš jo) kad pervestų pinigus.Krc. patyrė tokius nuostolius kad iškilo klausimas ar išliks. O visas tas sudas dėl to kad kokius metus viskas kas susije su darbuotojais, vadovu ir klijentais buvo stebima banditų kažkaip-tai pasijungus internetu

ir vel

tik 40-ies ir dar vadove,o elgiasi taip neprotingai,kaip nukvakusi senole...

PASAULIO PABAIGA !

Zmonems uztenka proto , kaip uzdirbti pinigus , o stai KAIP JUOS ISLEISTI - NEBE ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS