Dmitry Metlitsky orkestras ir Vienos šou baletas | Diena.lt

DMITRY METLITSKY ORKESTRAS IR VIENOS ŠOU BALETAS

  • 5

Šventinis koncertas! Premjera! Tai puiku, nuostabu, gražu! Visi hitai nuo Vivaldi iki „Metallica“ kartu su unikaliu šokių šou.

Muzika, kuri sužavėjo milijonų klausytojų širdis visame pasaulyje ir kurią atlieka geriausi Europos muzikantai, dalyvaujant pasaulio šou baleto žvaigždėms.

Koncerto programa apjungia nuostabią muziką ir įspūdingą šokių šou, kurį pastatė garsūs pasaulio choreografai. Nuostabus temperamentingas atlikimas, išskirtiniai šokių numeriai, unikalus pastatymas ir nuostabūs kostiumai paliks nepamirštamą įspūdį.

Dmitry Metlitsky, kompozitorius multiinstrumentalistas, yra vadinamas šiuolaikiniu Mozartu – gražios melodijos, nuostabi aranžuotė ir atlikimas įsiskverbia į pačią širdį ir sužavi klausytojus nuo pirmųjų garsų. Apibūdinti žodžiais šias emocijas neįmanoma – tai reikia girdėti!


„Džiaugiuosi galėdamas pristatyti jums koncertą, kur stebuklingas garsas kartu su šokiu, kaip liepsna – pasakiškas siužetas, padovanos meilės ir aistros pasaulį...“, – sako Dmitry Metlitsky.

Koncerto programoje – geriausi legendiniai hitai, kuriuos myli milijonai klausytojų ir kurie tapo pasaulio muzikos šedevrais. Jie skambės unikaliomis šiuolaikinio stiliaus aranžuotėmis ir leis klausytojams pasigėrėti ryškiomis ir nepamirštamomis emocijomis.

Vivaldi muzikos „Vasaros perkūnija“ ir „Ave Maria“ aranžuotė, atliekama orkestro, laikoma viena geriausių pasaulyje, o Dmitry Metlitsky muzika „Meilės ugnis“ pripažinta geriausia new-age kompozicija nominacijoje „Music Without Borders“.

Galinga muzikos energija kartu su šiuolaikinėmis aranžuotėmis ir techninėmis galimybėmis tarsi visiškai panardina į muzikos žavesį ir šokio magijos atmosferą.

Orkestro solistai – tikri savo amato meistrai, kurie savo talentu ir energija priverčia klausytojus džiaugtis ir verkti, mylėti ir pajusti įkvėpimą. Kiekvienas orkestro koncertas – tai nuostabus šou ir tikra šventė sielai ir širdžiai.

Orkestras koncertuoja įvairiose šalyse, didžiausiose Europos aikštelėse, festivaliuose, o dėkingi klausytojai visada juos sutinka audringais plojimais ir nepaleidžia orkestro po koncerto, priversdami groti pakartotinai.

Tai yra unikali galimybė pasigėrėti įspūdingu šou ir nuostabia elitine muzika, kuri sužavėjo milijonų klausytojų širdis.

Lapkričio 23 d. – VILNIUS / COMPENSA koncertų salė – 19 val.

Lapkričio 24 d. – KAUNAS / VDU didžioji salė – 19 val.

Lapkričio 27 d. – KLAIPĖDA / Kultūros centras „Žvejų rūmai“ – 19 val.

Išsamią informaciją galite rasti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rimas

Dėl muzikos nesakysiu nieko, bet va baletas tai jau tikrai ne Vienos lygio. Tai keli Rusijos sportinių šokių šokėjai ne paties aukščiausio lygio.

Internetinis darbas

Tai ggeriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturis mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau .............................>>>>>>>>>>>>>>> w­­­w­­­w.C­­­­­a­­­­­s­­­­­h­­­Flo­­w77.C­­o­­m

Zofija

Pereitais metais buvau.Likau sužavėta,eisiu ir šiemet
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS