Jausmingoji ispanė S. Carrillo ir grupė „Los Gringos“ pakvies kelionei į pietus | Diena.lt

JAUSMINGOJI ISPANĖ S. CARRILLO IR GRUPĖ „LOS GRINGOS“ PAKVIES KELIONEI Į PIETUS

  • 0

Kas gali būti geriau nei šaltą vakarą nusikelti į saulėtąją Ispaniją ar Lotynų Ameriką?

„Arts Libera International“ kviečia geros muzikos gerbėjus lapkričio 15 d. Vilniuje,  Šv. Kotrynos bažnyčioje, ir gruodžio 19 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje apsilankyti ypatinguose koncertuose, kuriuose jausmingoji Ispanijos dainininkė Sandra Carrillo su grupe „Los Gringos“ nuneš jus į linksmiausią, šilčiausią ir romantiškiausią kraštą bei suteiks galimybę klausantis ispaniškų, kubietiškų, Lotynų Amerikos bei Karibų jūros regiono melodijų ir ritmų, pajausti gaivaus vėjo dvelkimą po palmėmis. S. Carrillo energija leis jums pajusti aistringą salsos magiją, merengue šviežumą ir džiaugsmą, o jos temperamentas įkvėps jus judėti ir džiaugtis viso pasirodymo metu. Koncertinėje programoje skambės salsa, cha-cha-chá, merengue, cumbia, bolero, afro kubiečių rumba, son, bossa nova, samba ir kt. dainos bei melodijos.

S. Carrillo gimė Barselonoje, pradėjo dainuoti ir šokti dar ankstyvojoje vaikystėje, mėgo soul, gospel muziką. Studijų metu Sandra susižavėjo aistringuoju flamenko, Lotynų Amerikos ritmais ir su grupe aktyviai koncertavo po visą Ispaniją. Vėliau sekė gastrolės Rumunijoje, Ukrainoje, Maroke, Rusijoje, Latvijoje ir visur atlikėja sulaukdavo didžiulio publikos palaikymo. Daug naujų patirčių ir kūrybinio polėkio dainininkei suteikė kelionė į Kubą. Įkvėpta kubiečių muzikalumo, laisvumo ir meno improvizuoti, Sandra susižavėjo šios šalies melodijomis, ritmais, dainomis ir pradėjo ieškoti naujų išraiškos formų apjungdama ispanų ir Lotynų Amerikos muzikinius stilius į visumą. Dabartiniu metu Sandra Carrillo aktyviai koncertuoja,  kuria savo muziką bei dalinasi ja su ištikimais gerbėjais.

Kartu su S. Carrillo, scenoje pasirodys net aštuoni profesionalūs ir patyrę grupės „Los Gringos“ muzikantai: ispanas Álvaro Hernández (bongai, pritariamasis vokalas), Nerijus Laukaitis (trombonas, perkusija), Vilandas Kazdailevičius (trimitas, pritariamasis vokalas), Klaudijus Štuopinis (tenorinis saksofonas, pritariamasis vokalas), Edgar Sabilo (klavišiniai, pritariamasis vokalas), Artūras Chalikovas (bosas, gitara, pritariamasis vokalas), Mindaugas Juškevičius (bongai, pritariamasis vokalas) ir Robertas Vilčinskas (perkusija). Būtent R. Vilčinsko susitikimas ir pažintis su jausmingąja S. Carrillo ir įkvėpė grupės „Los Gringos“ atsiradimą. Muzikantai yra patys susižavėję šia džiaugsminga ir uždegančia sielas muzika, todėl  nuoširdžiai trokšta pasidalinti ja su publika.

Organizatoriai kviečia visus praleisti aistringus ir romantiškus vakarus kartu su ispane S. Carrillo ir grupe „Los Gringos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS