LNK „Nekviesta meilė“ ruošiasi atsisveikinti | Diena.lt

LNK „NEKVIESTA MEILĖ“ RUOŠIASI ATSISVEIKINTI

381 serija, šimtai tūkstančių minučių meilės, bučinių, ašarų, apsikabinimų. Vestuvės, laidotuvės, susitikimai ir išsiskyrimai. Mėlynės ant veido, pistoletų šūviai, apgavystės, sužlugę verslai ir iširusios santuokos. Pabėgusios nuotakos ir nesugauti skriaudėjai. Treji metai eteryje beveik kasdien nuo 2007-ųjų sausio.

Po dviejų savaičių visa tai baigsis. LNK serialas „Nekviesta meilė“ artėja pabaigos link. Dar kelios serijos ir bus galima rašyti „Nekviestos meilės“ istoriją. „Nekviestos meilės“, kuri tapo ilgiausiu lietuvišku serialu Lietuvos istorijoje, aplenkęs legendinę „Petraičių šeimyną“ su 340 serijų.

Jame vaidino net 167 profesionalūs aktoriai, dar penkiasdešimt pasirodė epizoduose. Scenarijų rašė 11 scenaristų. Režisavo trys režisieriai - Alvydas Šlepikas, Saulius Balandis ir Kristina Kunčinaitė.

Viskas prasidėjo nuo dviejų vyrų sumanymo.  Prodiuseris ir krepšininkas Rolandas Skaisgirys ir aktorius, rašytojas, režisierius Alvydas Šlepikas  nusprendė kurti serialą apie... save. Keturiasdešimtmečius vyrus, kuriems gyvenimas  toks pats įdomus, kaip ir dvidešimtmečiams: su meilėmis, nuotykiais, dramomis, laimės akimirkomis.

„Pati pradžia - atsispirta iš mūsų gyvenimo. Serialo centre du broliai - Andrius ir Steponas Žviniai. Per tuos trejus serialo metus buvo daug lyrinių nukrypimų, bet pačioje serialo pabaigoje vėl grįžtame prie to, nuo ko pradėjome. Steponas ir Andrius lieka prie suskilusios geldos“, - serialo pabaigą atskleidė prodiuseris R.Skaisgirys.

LNK „Nekviestos meilės“ finalinėse serijose - vėl kartu pamėgtoji Baronų šeimynėlė: Mėta (Inga Jankauskaitė), Angelina (Larisa Kalpokaitė), Rudolfas (Adolfas Večerskis).

„Baigiame tuo, kuo pradėjome. Serialas baigiasi dviprasmiškai. Vieniems - hapiendas, kitiems - ne“, - šypsojosi R.Skaisgirys.

Ir vis dėlto prodiuseris bijo žadėti, kad čia - jau pati pabaiga.

„Gyvenimas tęsiasi. Mūsų herojams irgi. Man tas serialas dar gyvas“, - sakė R.Skaisgirys. nors filmavimai jau nebevyksta.

„Gal dar bus serijų, - viliasi ir kino, fotografijos kritikas, aistringas „Nekviestos meilės“ žiūrovas Skirmantas Valiulis. - „Nekviesta meilė“ yra ne tik ilgiausias, bet ir geriausias lietuviškas serialas. Dabar yra su kuo palyginti“.

Pasak S.Valiulio, „Nekviestos meilės“ sėkmė - jame vaidinantys aktoriai. „Jų net buvimas ekrane yra magija. Jiems net nereikia tekstų. Susigyvenau su  „Nekviestos meilės“ herojai. Jie tapo mano šeimos nariais - kaip Mikė Pūkuotukas ar Simpsonai“.

S. Valiulis iki šiol stengiasi nepraleisti nė vienos serialo „Nekviesta meilė“ serijos. Jei kurios negali pasižiūrėti - laukia kartojimo arba įsirašo.

Paskutinė „Nekviestos meilės“ serija - birželio 26 dieną, penktadienį, 19.10 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Eina sau

Nu ir pabaiga,kažkokia Santa Barbara.

Vilnietis

Labai fainas serialas, butu gerai,kad rudeni pratestu rodyma.

nikita

manau dar bus 5 sezonas, nes 4 sezonas baigesi kvailai. liko daug klaustuku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS