Buvusi „Bruneros“ virėja papasakojo šokiruojančių detalių | Diena.lt

BUVUSI „BRUNEROS“ VIRĖJA PAPASAKOJO ŠOKIRUOJANČIŲ DETALIŲ

  • 6

Galimai iš atliekų pagaminto maisto moksleiviams skandalas įsisiūbuoja, praneša LNK žinių tarnyba.

Į LNK žinias kreipėsi dar viena buvusi „Bruneros“ virėja ir papasakojo šokiruojančių detalių.

Moteris bijo būti persekiojama, todėl jos tapatybės neatskleisime.

Buvusi „Bruneros“ virėja pasakojo, kad buvo priversta maistą vaikams ruošti iš sugedusių produktų.

Anot buvusios darbuotojos, į maistą vaikams buvo dedama supelijusio pomidorų padažo, neaiškios kilmės mėsos, į faršą kotletams buvo maišomi sugedę maisto produktai.

Buvusi virėja teigė, kad iš vieno kilogramo gryno faršo turėdavo pagaminti  3 kilogramus masės, iš kurios vaikams būdavo kepami kotletai.

Moteris pasakoja, kad vienas vaikas po tokių pietų apsinuodijo taip, kad jam net prireikė lašinės.

Anot buvusios „Bruneros“ darbuotojos per moksleivių atostogas virėjai arba būdavo atleidžiami iš darbo, o joms pasibaigus būdavo priimami iš naujo.

„Bruneros“ generalinė direktorė raštu atsakė, kad maistas ruošiamas pagal visas taisykles ir reikalavimus.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Nu

Ir ką keičia kad paviešino šį dalyką? Tikros bausmės įmonės savininkai isvenks blogiausiu atveju atsidarys kita įmonė ir toliau darys tapati. Viską pasako jau tai kad po patikrinimo kita diena pakartotinio patikrinimo metu buvo aptikti tie patys pažeidimai. O firmos veikla nesusutabdyta ir toliau maitina vaikus atliekoms. Tie kurie bandot teisinti tokį elgesį pasiūlysiu susimastyt ar patys valgytų mes žinodami kad valgo kazkieno kito nepabaigta maistą kur į lėkštę buvo gal ir kokia nosine snargleta miestą gal ir ant žemės voliojosi kur buvo kas riebiai nusispjoves. Taip kad eili kartą matom jog mūsų tarnybos miega ir nubausti gali tik koki senuką be žvejo bilieto žvejojant.

Jovalas

Jeigu yra gardus maistas, nelieka jokių maisto atliekų, lieka tik tuščios lėkštės. Dažnai tenka matyti, kaip lieka pilnos lėkštės nesuvalgyto maisto, kuris išmetamas į maisto atliekas. Tai yra pagrindinis rodiklis, kad reikia atsisakyti paslaugų. Labai daug priklauso nuo švietimo įstaigų vadovybės, kurie mato ir toleruoja tokį vaikams brukamą jovalą. Kodėl iki šiol iš įmonės neatimta licencija, juk pažeidimai fiksuojami ne pirmą kartą.

Onutė

Nemanau kad kas pasikeis,eilini kartą pakeis pavadinimą ir vėl darys nesamones,kada vadinosi "Kretingos maistas"tada jau reikėjo atimti licenzija,o dabar pakeičia pavadinimą pastato alia naują vadovą ir dainelė iš naujo.Matyt nebereikalo žmonės kalba,kad turi užnugari seima
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS