Ak, kaip išgąsdino! Šiurpu! | Diena.lt

AK, KAIP IŠGĄSDINO! ŠIURPU!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas visada savo tikslus atskleidžia ne iš karto. Prisiminkime, kad ir Krymo epopėją. Iš pradžių jis pasauliui muilino akis, kad ten viskas įvyko kilus liaudies masių nepasitenkinimui. Po to, kai pasaulis, drebindamas kinkas, dėl akių atsargiai uždėjo vieną kitą sankciją, Rusijos diktatorius išklojo, kaip buvo planuota Krymą atplėšti nuo Ukrainos ir prikergti prie Rusijos.

Taip ir dabar. Iš pradžių denacifikacijos ir demilitarizacijos spec. operacija pavadinęs cinišką, brutalų, nusikalstamą karą prieš Ukrainą, jos civilius piliečius, Vladimiras Vladimirovičius pamažu pratina pasaulį prie minties, kad Ukrainos valstybės nebeliks. Tai atvirai dėstydamas savo grasinimuose.

Ir taip pat Rusijos diktatorius atskleidžia per savo kišeninę Užsienio reikalų ministeriją, kad po Ukrainos – Baltijos šalių eilė.

Diktatūros ateina ir praeina, o Laisvė niekada nepraeina. Laisvė – tai neišgydoma liga, kuria serga Vakarų pasaulis.

"Baltijos šalių lyderių pareiškimuose gausu ne tik "urvinės rusofobijos, bet ir įžeidžiančių išpuolių prieš Rusiją, jos vadovybę ir žmones, – kudakuoja Užsienio reikalų ministerijos megafonas Marija Zacharova, – pasigirsta itin pavojingų raginimų panaudoti jėgą prieš Rusiją. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau gana aiškiai pasisakė šiuo klausimu. Tikimės, kad jo žodžiai "karštas galvas" atvėsins."

Tad Rusijos diktatorius gali sau leisti žudyti Ukrainos vaikus, moteris, senelius, naikinti ligonines, mokyklas, sprogdinti atomines elektrines, naikinti gyvenamuosius namus, apšaudyti humanitarinius koridorius, kuriais, regis, buvo sutarta atsitraukti civiliams, tačiau Baltijos šalių lyderiai turi patylėti, neįžeidinėti tarptautinio teroristo V.Putino.

Rusijos diktatorius tikisi, kad kas nors Baltijos šalyse jo dar bijo.

Kaip galima bijoti diktatoriaus, kuris tapo pasaulio pajuokos objektu?

Diktatūros ateina ir praeina, o Laisvė niekada nepraeina. Laisvė – tai neišgydoma liga, kuria serga Vakarų pasaulis. Jau daug visokio plauko diktatorių bandė Vakarus išgydyti nuo Laisvės. Tačiau gydymas pasibaigė tuo, kad Laisvės virusas išplito po visą pasaulį.

Kai Rusijoje į gatves protestuoti prieš karą Ukrainoje išeina tūkstančiai žmonių, žinodami, kad jiems gresia ilgi metai kalėjime, tai reiškia, kad diktatorius dar neišgydė visų rusų nuo Laisvės ligos. Ir nebeišgydys. Tegul geriau gadina orą Uralo bunkeriuose, kur jam ir vieta.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS