Barikadose su meška | Diena.lt

BARIKADOSE SU MEŠKA

Kol iš Seimo tribūnos kadenciją baigianti šalies vadovė skaitė paskutinįjį savo pranešimą, kuris, kaip pastebėjo žiniasklaida, buvęs pats trumpiausias iš visų dešimties, Meškučių cirko įkūrėjas Nikolajus Z. kažkur Rokiškio rajone voljere užsibarikadavo su lokiu, vardu Vipas, visų kažkodėl vadinamu meška.

Tokiu būdu vyras siekė išsaugoti paskutinį savo Meškučių cirko artistą, nes gyvūnų teisių gynėjams jau kurį laiką rodosi, kad jo meškos prižiūrimos prastai, maža to, viena netgi be pėdsakų kažkur prapuolė, apie ją be advokato kalbėti vengia ir pats šleivakojų šeimininkas.

Kitaip tariant, Nikolajus pasijuto tarsi sistemos apsiaustyje, jis nė neabejoja, kad voljeras su meška-lokiu Vipu ir juo pačiu bus šturmuojamas (visai kaip kadaise namas Garliavoje, Klonio gatvėje), siekiant atimti iš jo mylimą gauruotį.

Įvertinus, jog mūsų miela tėvynė orais pastaruoju metu bando prilygti Pusiaujo Gvinėjai, kažin ar ilgai du bičiuliai tvers tose improvizuotose komunos barikadose, nebent staiga pasirodytų garsiai šaukiantys etatiniai Seimo derybininkai visiems gyvenimo atvejams (pavardžių neminėsime) ir sugebėtų viską dar labiau suvelti, taip užvilkindami laiką ir pasmerkdami abu barikadų kovotojus dar ilgesnėms kančioms.

Tačiau optimistai šioje situacijoje įžvelgia ir teigiamų dalykų, o tai netolimoje ateityje galėtų duoti impulsą naujiems žygiams.

Atsižvelgiant į jau buvusį precedentą, meškos Vipo netekęs Nikolajus turi visas teorines sąlygas kurti politinę partiją ir balotiruotis į Seimą.

Žinant gyvūnų mylėtojų mastus, rinkimai jam būtų netgi sėkmingi. Tikėtina, jog po jų Nikolajus galėtų suformuoti nedidelę Meškučių gerbėjų frakciją.

Taigi rinkodaros prasme priverstinis buvimas barikadose drauge su meška yra savotiškas tramplinas į valstybės politikos elitą.

Beje, šalies vadovės metinėje kalboje buvo 2 075 žodžiai, konvertavus į litus, – ne taip mažai. Lygiai tiek, kiek tam kartui ir reikėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...,.

kreipiausi. psichiatrai išprotėjo. O ponas mirkote grybeliuotas kojas bliūde ir laukiate darbo pabaigos, ar čiuošite po dušu?

tam ......,.

Kreipkitės į gydytoją- psichiatrą, kol nevėlu

.....,.

Kaip nuslysta paviršiumi...į partijas.. Šneka eina apie vienišą žmogų, kuriam beliko nuo vystyklų išauginta būtybė, panaši charakteriu į šeimininką-klastingą ir stiprų, nesilankstantį valdžioms, gal primityvoką, bet ir nekvailą, su dideliu testosterono kiekiu. VIP-as.Jo darbo ir uždarbio šaltinis. Jo tikroji meilė. Viena išvežta-šimpanzė Regina. Dar liko kaimynė - aktoriaus Rudoko mama. Mylėtų mergaičių šešėliai sapnuose ir jam nesėkmių linkintys puskvailiai. Teks gyventi toliau. Jis reikalingas savo vaikams
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS