Botoksinio gyvenimo režimas | Diena.lt

BOTOKSINIO GYVENIMO REŽIMAS

Dviem jauniems sutuoktiniams vis nesugebant viešai išsiaiškinti, kaip ten abu susižalojo smurto artimoje aplinkoje akimirką, vėl kyla klausimas, kas Lietuvoje yra elitas, kurio feisbukinį pavidalą taip uoliai stebi alų ir „semkas“ dorojanti tauta.

Ir apskritai, iš kur teleportavosi ta moteriškė, germaniška p(r)avarde tarsi maskuojanti savo kilmę? Pagaliau kuo ji nusipelnė, kad ta porelės fektuote taip masiškai domisi mūsiškiai socialinės kosmonautikos mėgėjai? Gal tuo, jog jungtuką „kad“ slaviškai rašo su bendratimi?

Jokių kitų biografinių žymių apie nuopelnus nėra. Nei ką nors sukūrė, nei ką nors didingo nuveikė tautos labui, netgi dviračio neišrado. Bet vis tiek – „aukštuomenė“. Kad ir sudygusi feisbuke.

Norint būti elitu, šiais laikais nebūtina cituoti F. G. Lorcą arba skaitinėti F. Kafką, nereikia klausyti H. Berliozo arba F. J. Haydn’o, nėra ir labai svarbu atskirti A. van Dyck’ą nuo J.-C. van Damme’o.

Kita vertus, norint būti elitu, šiais laikais nebūtina cituoti F. G. Lorcą arba skaitinėti F. Kafką, nereikia klausyti H. Berliozo arba F. J. Haydn’o, nėra ir labai svarbu atskirti A. van Dyck’ą nuo J.-C. van Damme’o. Nebūtina šiuo atveju žinoti ir kas yra kategorinis imperatyvas arba E. Husserlio fenomenologinė redukcija. Tačiau būtina turėti telefoną prakąstu obuoliu, atkišti anties lūpas ir būtinai nusipirkti „tašę“ už tris tūkstančius. Dar – nusibelsti į tropikus („viskas įskaičiuota“) ir ten tuščiai leisti laiką, soc. tinkluose tiražuojant „selfius“ apie „turbotriusikus“ su svarovskiais. Na, dar labai gera vykti į „aukštuomenės“ balius, kur visa šita fauna gauna progą pademonstruoti savosios tuštybės dekorą. Moteriškės čia švyti grožio chirurgų preparuotais veidais, o vyriškiai – trumpomis kelnėmis be kojinių. Juk reikia madingų aliuzijų į nuosaikų pederastizmą, kuris dabar vertinamas kaip elitarinės raiškos modernas.

Į tokius feisbuko stebuklus panirusi tauta stebi savo mažaraštę „aukštuomenę“, gliaudo saulėgrąžas ir tūkstančiais patiktukų laimina svetimos būties blizgučius.

Ką iš tiesų reiškia viso šito „elito“ botoksinis buvojimas, niekam pernelyg nerūpi – kai vyrauja blizgi forma, nafik reikalingas turinys.

P. S. Ko vertas tas gyvenimas, kuris telpa tik į telefono ekraną?

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

TIK BE PIKČIO

JAU NEI KOMUNISTŲ ,NEI KITOKIŲ JAU SENAI NEBĖRA. IŠSIRINKOME JAUNESNIUS ,KURIE LABIAU IMLŪS NAUJOVĖMS,,TAČIAU UŽKLUPO PANDEMIJA, KARAS.PAŽIŪRĖKIT,VISA EUROPA DREBA NUO TO.LIETUVA DAR VISKO TURI,IR TVARKOSI VISAI NORMALIAI. NESISKŪSKIT--PARDUOTUVĖSE PILNA NUOLAIDŲ,TIKRAI TIK NETINGEKIM DIRBTI IR NEIEŠKOKIM PRIEŠŲ TARP SAVU LIETUVOS PILIEČIŲ.

tikrai vargas dėl proto

kas valdo lietuvą - komunistai, kgb vaikai ir anūkai. Kuo ne homosovietikai. O kas juos renka - homosovietikai. Tikrai tau vargas dėl proto, nematyti kas aiškiau negu aišku.

nuomonei

kur oficiali pajamų deklaracija? Galiu pabait kad kaimynas 100 limonų Vokietijoj uždirbo. Bet be deklaracijos tai tik bezdalai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS