Ciniškos dviveidystės žavesys | Diena.lt

CINIŠKOS DVIVEIDYSTĖS ŽAVESYS

Kaip ten sakė komunistinės džiovos iškamuotas poetas J.Janonis? "Ar tu matei?"

Taigi: ar tu matei, kaip tas kikbokso čempionas jaunų dienų teisme raudojo?

Čia apie tą "kietą bičą", kuris apimtas savosios sekrecijos dieglių pernai pavasarį taip daužė nepilnametę mergaitę, kad šiai dviejose vietose lūžo žandikaulis.

Į teismą atvestas įmitęs kikbokso asas viešai sielodamasis verkšleno, tačiau tuo pat metu rankas laikė striukės kišenėse. Ką tai reiškia, gali greitai paaiškinti kiekvienas kūno kalbos specialistas.

Ko nepadarysi dėl gynybinės strategijos, kai inkriminuojami du sunkūs nusikaltimai ir gresia 5 metus giedoti Pravieniškių chore? O gaidžiu plasnoti pas mus niekas nenori, visi planuoja skraidyti ereliais.

Ko nepadarysi dėl vadinamosios gynybinės strategijos, kai inkriminuojami du sunkūs nusikaltimai ir gresia 5 metai giedoti Pravieniškių chore? O gaidžiu plasnoti pas mus niekas nenori, visi planuoja skraidyti ereliais.

Dar vienas praėjusios savaitės fenomenas – į Seimo tribūną įžengusi visuomenininkė paaiškino, kad jau 30 metų Lietuvoje įstatymai kuriami interesų grupėms. Gavo pylos ir netobulėjančios institucijos, ir tobulėjanti korupcija, ir seimūnai, ir valdininkai. Regis, viskas gražu ir teisinga.

Tačiau apie tai, kad kritinę prakalbą rėžusi visuomenininkė pati 2018 m. buvo nuteista už sukčiavimą, dokumentų klastojimą ir svetimo turto pasisavinimą, Seimo niekas neinformavo.

Lietuviškas kuklumas – didelė etnografinė vertybė. Bet poniai Apeliacinis teismas ir pernai paliko tą pačią žemesnės instancijos skirtą bausmę – lygtinį laisvės atėmimą 2 metams, 6 mėnesiams, priteista ir atlyginti valstybei 49 tūkst. eurų nuslėptų mokesčių.

Nusikaltimus padarę, teisti asmenys pas mus nežinia kodėl vis susilaukia institucinės pagarbos – jų pamokymų ir Seimas, ir visuomenė kažkodėl privalo klausyti. Net jeigu jie viena kalba, o kita daro.

Nebūtų labai nuostabu, jei kas nors Seime leistų apie atjautą ar humanizmą pakalbėti ir apsisnarglėjusiam kikboksininkui, ketinusiam žaginti kraujais paplūdusią mergaitę.

Kaip sakoma, juk čia Lietuva, čia viskas galima. Kokia laimė, blia!

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kauniete miau

[ kazkodel….Kap,kap,kap --ne kap ,kap ,kap] ,,ne geliu priskyne brudas-kuilys ,o ivykde nusikaltimas;;is visos grupes !! tik jis vienas "ishprotejo""?? nepaistyk jurbarkieti nesamoniu [Kauniete yra Kaunas tai skamba didingai,fraeri!!]]

Kap kaunietė

tep ir durnė. Gal pamislik savo dviem smegeunės raukslėm ka to nusikaltėlio elgesys susidejo is ištisos eilės salygu. Pirma nežinia ko vartojims. Girdejau ka tam tikros markės alkogolis tiesiog iššaukia išprotejimo priepuoli kadangi jis dabar viena hemija ir ne daugiau. Dar sako ka deda gamyboj narkotiku. Antra girtas žmogas tas pats kap po narkoze. Atjungtas. Ir velnias pasima ano kūną. Va ir visa istorija. O dabar pasižiurėkem iš šono kap yr. // Išsiblaives šitoks nevisprotis atsiduria realiam pragare. Visam likusiam gyvenimui. Protas blaivas supronti ka padarei o ištaisyt ta pusvalandi per kuri buvai žvėris ir sužalojei tau gal net mylima žmogų nieko negali. Neduok Dieve neduok Dieve tokiu dalyku. Niekam.

lkauniete

Valstybe ---kaip valstybe[pirmam!]] o kaikuriu padaiginiu nusikalstamas elgesys,,,baisus,,bet tokiu ,manyciau,ne tiek jau daug,kurie daro geda VYRO orumui ir vardui vyras -tai lyg prieplauka moteriai ,tai zmogus I kuri moteris gali atsiremti,,, o toki zagintojai -nusikalteliai zemina VYRO varda;;;taip jiems ir pries MOTINA pakelti ranka …...vieni niekai..juk jie gime nusikalteliais geda
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS