Išmaniųjų valdininkų išmanieji pasiteisinimai | Diena.lt

IŠMANIŲJŲ VALDININKŲ IŠMANIEJI PASITEISINIMAI

„Išmanioji“ Lietuvos valdžia su visais savo „išmaniaisiais“ ekspertais nesnaudžia ir savo tautiečiams kone kasdien sugalvoja vis naujus amerikietiškus kalnelius.

Šį kartą amerikietiškais kalneliais važinėjasi tautiečiai, kurie oro transportu grįžta į tėvynę – mat oro uoste prie Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) patikros jie priversti stumdytis eilėse po 2-3 valandas. Apie saugius atstumus šioje vietoje apskritai galima pamiršti.

Daug keliauju po įvairias šalis ir galiu paliudyti, kad tokio „bananų respublikos“ atributo, koks yra Lietuvoje,  nemačiau niekur. Kad ir kokią griežtą COVID-19 kontrolę vykdytų įvairios šalys.

Bet aš ne apie kontrolę. Aš  – apie „išmaniuosius“ valdininkus ir „išmaniuosius“ jų pasiteisinimus. Mat valdininkai teisinasi, kad kai vienu metu nutūpia du lėktuvai, jie nespėja... Taigi, pasirodo, tokiais atvejais Lietuvoje būna kalti ne valdininkai, kurie nesugeba organizuoti elementariausių procesų, bet lėktuvai....

Štai ima tie lėktuvai ir ne laiku nusileidžia. Ot,  parazitai kokie tie lėktuvai... Tiesa, gal tie lėktuvai leidžiasi kažkaip neplanuotai ar slapta ir valdininkai nežino jų nusileidimo grafiko?

Jei rimtai, tai apie kokį COVID-19 krizės suvaldymą galima kalbėti, jei valdininkai nesugeba suvaldyti iš dviejų „netikėtai“ nutūpusių lėktuvų išlipusių keleivių patikros? Ir kas būtų, jei, neduokdie, šalį užkluptų kokia nors rimta pandemija?

Simboliška, tačiau tik atvykęs į Lietuvą jos pilietis ar  svečias sutinkamas realiais vaizdais, kurie tarsi informuoja: „Sveiki atvykę į „bananų respubliką“, kurios kūrime intensyviai dalyvauja mūsų naujoji bei išmanioji valdžia“.

Bet apie ką aš čia? Juk dėl visko kalti tai lėktuvai.....

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Turi

Isikisti Seseline vyriausybe ir jos ministrai , ir pateikti zmonems ir Valdantiesiems , kaip labai greitai sutvarkyti Nekompetensija , Oro uostose ir Juru uostuose.

asas

telefonus turi ismanius o valdzia tai besmegeniu

Nesupratau

Tai ji dabar kauno dienoje dirba kad straipsnius rašinėje???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS