Kai ima giedoti raibasis ego | Diena.lt

KAI IMA GIEDOTI RAIBASIS EGO

Kas turi driokstelėti žmogaus galvoje, kad jis užsinorėtų eiti į gatvę ir, šaukdamas vaivorykštinius šūkius, visiems demonstruotų, jog yra raibas? Čia gal tikrai reikėtų kvalifikuotos psichologinės pagalbos "iš visų psichikos sveikatos specialistų", kaip to savo atmainai reikalauja raibojo parado organizatoriai.

Jie pareiškė ir daugiau griežtų reikalavimų. Vienas jų – "pakeisti LR nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymą, kurio pagrindu informacija apie LGBTQ+ bendruomenę yra cenzūruojama".

Iš tiesų, kam ta cenzūra? Jau pirmojoje klasėje moksleiviams privalu išaiškinti, kad raibieji yra tie, kurie pilnatvę pajunta kišdami savo slankųjį džiugesį kitam vyrui į užpakalį, o Lesbo salos undinės pasitenkina praktikuodamos tribadiją ir kunilingą. Kam čia ta cenzūra mažiukams? Vaikai sėdmenijos reikalus turi išmanyti nuo vystyklų.

Pateikta ir daugiau drąsių norų. Reikalaujama, kad mokyklose, kolegijose ir universitetuose būtų mokomasi apie skirtingas orientacijas, lytines tapatybes ir išraiškas.

Atsikeli ryte ir galvoji: kas šiandien būsiu – vyras, moteris ar raibasis neutrum? Ir eini keisti paso pagal naująją savastį. Laimė, ne gyvenimas!

Be abejo, mokymo įstaigose turi būti mokoma, kas tai yra ekshibicionizmas, sodomija, gerontofilija ir nekrofilija. Privalu gi išreikšti tą raibąjį ego kopose nusmauktais triusikais demonstruojant savo tapatybę, šauniai barškinant gyvuliukus, lendant prie senolių ir puoselėjant sueitinę kapinių kultūrą. Viskas dėl modernių ir neišdildomų įspūdžių.

Dar reikalaujama, kad lyties keitimą pripažintų ne teismas, o ją būtų galima susimodeliuoti šiaip, kada tik kaip užsinori. Ir iškart gautum naująją lytį atitinkančius dokumentus, nes toks noras pats savaime yra šventas. Atsikeli ryte ir galvoji: kas šiandien būsiu – vyras, moteris ar raibasis neutrum? Ir eini keisti paso pagal naująją savastį. Laimė, ne gyvenimas! Iki kito ryto, kai ta savastis vėl gali pasikeisti po dar vieno gamtos pakvailiojimo.

P.S. Gal kas nors žinote, kiek valstybei jau kainavo galimybių pasas? Beprasmiai dalykai kartais būna itin brangūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Saulius

Tiksliai,aiškiai,neižeidžiant ir taip,kad verta būtų paskaityt ir prijaučiantiems,"vaivorykštiniam antichristam",kurie dar kažkiek abejoja savo simpatija jiems,gal pakeis savo požiūrį.Geras straipsnis.

Regina

Ačiū. Taiklus nežeidžiantis, bet išmintingas straipsnis

Pranas

Šaunuolis, Sauliau!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS