A. Merkel vėl išgelbėjo Europą | Diena.lt

A. MERKEL VĖL IŠGELBĖJO EUROPĄ

Kanclerė parodė mūsų politikos ufonautams, kas tai yra "realpolitik", – net chaose galima pasiekti rezultatą. Kapitalizmo visuomenė tuo ir skiriasi nuo visų atsilikusiųjų, kad yra orientuota į rezultatus. Procesas – silpnavalių, linkusiųjų veltėdžiauti ir kiršinti prioritetas.

Vos A.Merkel pakalbėjo su A.Lukašenka, pas mus iškart prasidėjo proceso pilotų žvygavimai: "Tai ne visos Vokietijos pozicija!" "Jokių kalbų su diktatoriais!" Pasirodė net visai idiotiškų situacijos gretinimų su 1939-aisiais.

Tik ką daryti, kai baltarusiškas migrantų reikalas jau buvo tapęs karine grėsme? Toliau kasdien reikšti "gilų susirūpinimą"? Nusiš... tam A.Lukašenkai ant "susirūpinimo" ir ant jūsų visų, ponai plepiai. O jeigu gali būti rezultatas, A.Merkel kalbėtų ir su pačiu velniu. Juk ir medikai kalbasi su psichikos ligoniais, kad šie nuliptų nuo etažerės ir eitų miegoti į lovą.

Jeigu gali būti rezultatas, A.Merkel kalbėtų ir su pačiu velniu. Juk ir medikai kalbasi su psichikos ligoniais, kad šie nuliptų nuo etažerės ir eitų miegoti į lovą.

Kai gegužę Baltarusija nutupdė lėktuvą su 94 Lietuvos piliečiais, mūsiškis URM vadas tą pačią akimirką turėjo lėkti į Minską gelbėti de facto pagrobtų mūsų žmonių. Tačiau niekas nebūtų ten skubėjęs, net jei lietuvius oro uoste OMON galvažudžiai būtų ėmę statyti prie sienos – nomenklatūrinė baimė pridergti pižamą visada aktualesnė. Girdėjome tik bejėgiškus pareiškimus ir šiaip pliurpalus. Ir Prezidentui ausis nebūtų nukritusi, jei būtų skambinęs feldmaršalui A.Lukašenkai ir pasiaiškinęs, kokių tablečių jam trūksta. Suprantama, mūsų politikos lunatikų ir jiems tarnaujančių sklaidos vasalų reakcija būtų buvusi isteriška, tačiau reitingai juk nebesvarbūs, kai kalbama apie valstybės ir žmonių saugumą.

Panašiai ir prasidėjus migrantų invazijai, skambučių ir vizitų į Baltarusiją reikėjo pirmiausiai aiškinantis su tenykšte URM ir VRM. Tą darbą dabar faktiškai atliko A.Merkel, ir reikalai pajudėjo: yra ir rezultatas, bus ir naujos ES sankcijos Baltarusijai. Mūsų pižaminės politikos ufonautams iki tokių aukštumų – toli, kaip iki Marso.

P.S. Koks galvos protezas sumanė rašinėti ne "Aleksandras", o "Aliaksandras"? Vėl traška lenkiama lazda.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kaunietis

Reikšmingas tas, kuris turi realią valdžią - patinka jis ar ne, tik kalbėjimas su juo atneš naudą. Mūsiškiams "žaliems lapams" dar reikia mokytis ir mokytis.

Jonas

Nieko ta Merkel kol kas gero nepadarė. Tik Lukašenka pasijuto reikšmingu. 2015m prisiėmė milijonus migrantų, nuo kurių iki šiol kenčia vokiečiai. Jei dar prisiims 2000, tai vokiečiai nuo tokios ,,teresės" ilgai žaksės.

kluika

ot čia gers!!! Sudirbo glušus ufonautus juodai. Bet jie tokių straipsnių neskaito tikriausiai, antraip aukštielninki apsiverstų. 1000% į dešimtuką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS