Nebūkite šakniavaisiai! | Diena.lt

NEBŪKITE ŠAKNIAVAISIAI!

Nors paliktos vienos kovoti su juoduoju maru Baltijos šalys ir Lenkija išgyvena totalinį pavojų, Europos Komisija (EK) tik pamokslauja ir kaišioja pagalius. Kaip kitaip vertinti U.von der Leyen monologą apie aštrias vielas? Arba EK narės Y.Johansson praėjusios savaitės vizitą trukdyti A.Bilotaitei, siekiant pasiaiškinimų dėl invazinių gyvių apgręžimo? Briuselio portalas "EUobserver" net pranešė, kad EK reikalaus, jog Lenkija, Latvija ir Lietuva taisytų įstatymus, leidžiančius išstumti migrantus atgal į Baltarusiją.

Situacija panaši į tą, kai bandito smaugiamai aukai savo riebų snukį prikišęs biurokratas aiškina: "Nesigink, tai prieštarauja ES vertybėms!" Žodžiu, mus nori nugalabyti, o jie aiškina, kad net ir galabijami neturime teisės gintis nuo to besiveržiančio zooparko. Ligonis A.Lukašenka rėkia, kad ES pati kalta dėl invazijos, ir iš dalies yra teisus, nes prielaidas atsirasti tokiai situacijai sudarė impotentinė ES politika, paremta aplaidumu ir tuščiais plepalais.

A.Lukašenka rėkia, kad ES pati kalta dėl invazijos, ir iš dalies yra teisus, nes prielaidas atsirasti tokiai situacijai sudarė impotentinė ES politika, paremta aplaidumu ir tuščiais plepalais.

Kol Briuselyje koks nors budulajus gatvėje nenupjaus pačiai Uršulei galvos, neįmes į katilą ir čia pat ant laužo išsiviręs po EK langais nepradės jos valgyti, tol tie nuo savo dekoratyvinių vertybių apspangę ES biurokratijos kanopiniai nepajėgs suvokti, kokia realybė tvyro. Net puspročiui suprantama, kad šitos invazijos autoriai yra V.Putinas su A.Lukašenka, kurie specialiai rizikuoja pradėti naują karą, nes jau išnaudojo visus vidaus politikos rezervus tęsti savo pačių karjerą. Gi ir mamutė A.Merkel skambino būtent V.Putinui, nes visiems seniai aišku, kurio čia marionečių teatro gastrolės vyksta. Tiesa, Kremlius kaip alternatyvą ginklų žvanginimui dar turi Ukrainą. O ką turi feldmaršalas A.Lukašenka? Tik besibaigiantį vaistų buteliuką, Minsko metro pridergusias invazines gentis ir savo tautą žaginančius generolus, pasiruošusius sukelti dar vieną didįjį tėvynės pasišaudymą.

P.S. Gerb. mūsų valdantieji, ar ilgai dar grumdysitės dėl galimybių paso, narkotikų, Prezidento veto, valdovų tarybos? Nebūkite šakniavaisiai, valstybė juk pavojuje!

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

patarimas

Nebūkit šakniavaisias, nes esat tik buki asilai. Šakniavaisis jau būtų pagyrimas...

Nezabitauskas

Oho, mano komentaras "pastatytas" į eilę, kurią tikrina cenzūra! Jokių keiksmažodžių, nieko nederamo ten nebuvo. Matyt, minties laisvei Lietuvoje atėjo galas.

Gampai

tau patinka čiulpikai ir rūros broliai, tai ko čia putoji? Čiulpk ir kruškis pats, neskleisdamas čia triedalų smarvės, klyno uostytojau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS