Nesibaigiantys veltėdžių atlaidai | Diena.lt

NESIBAIGIANTYS VELTĖDŽIŲ ATLAIDAI

Faktas, kad dvi parlamentarės norėtų įvesti raštiškus sutikimus seksui, neleidžia abejoti: parlamente nėra kas veikti.

Įsivaizduokite, išrenka jus į tą Seimo dvarą ir iškart susiduriate su problema – kuo užsiimti? Tai pastebėjo ir vienas kažkurios tada dar naujos kadencijos seimūnas, netyčia garsiai užbliovęs salėje: "O tai kada dalins čia tuos kyšius?"

Ką matėme šioje kadencijoje? Kokius konkrečius darbus? Gal Seimas mėgino susisteminti tą įstatymų jovalą Lietuvoje? Prisidengiant siekiu tobulinti, teisės aktai keičiami kas mėnesį, jie taip "pritobulinti", supainioti ir tokie sudėtingi, kad žmonės nebepajėgia juose susigaudyti.

Ką matėme šioje kadencijoje? Kokius konkrečius darbus? Gal Seimas mėgino susisteminti tą įstatymų jovalą Lietuvoje?

O kokią veiklą Seime tikrai matėme? Suoliukus, nudažytus vaivorykštės grožiu. Kur jie dabar, velnias žino, bet tie sėdmenų padargai jau tapo šios kadencijos simboliu.

Dar matėme kėslus prakišti menkumoms naudingus įstatymų projektus, dėl kurių tauta iki šiol galanda dalgius.

Regėjome ir narkotikų legalizavimo užmojį, nes tam į Seimą nepatekusiam dredų ir šiaudinės skrybėlės laisvūnui įkyrėjo draudimai būti apdujusiam. Jis, beje, dar vasarą feisbuke veltėdžiavo: "Kas nors greit perveskite pinigų, nes trūksta "ant kebabo" Nidoje", o dabar sieks mero posto sostinėje.

Durniavimo viršūnė – naujas parlamentinis opusas – sueitis iš anksto raštiškai susitarus: "Aš, Vaidevutė B., laisva valia sutinku, kad Benjaminas A. mane apsėklintų 1 k. Yra papildomų sąlygų./Parašai."

Visi tie kliedesiai dėl to, kad feminizuotoje ne/sąmonėje vyras priskiriamas paršo kategorijai, nes jis – įsivaizduojamas grėsmės ir agresijos subjektas. Kaip kažkada ironizavo A.Greitai, kiekvienam lietuviui reikia pavalgyti, išgerti ir susirasti bobą. Kur jau čia koks nors savitarpio supratimas, jausenos ar net jausmai. Juk bendras gyvenimas – tai ašaros, "fanarai" ir primityvus glamžymasis ant "sofkės".

Na, tikrai jums ten, dvarelyje, nėra kas veikti.

P.S. Sueitis, suprantama, sudėtingas dalykas. Bet vyras tikrai anksčiau ar vėliau pabėgs nuo moters, kuri jam priburia visokių darbų, o emociniai santykiai kaskart vis reikalauja daugiau išlaidų. Bet tokia jau ta feminizmo kaina.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

NELABAI ĮSIVAIZDUOJU

Tikra ir įspūdinga miegamojo ATMOSFERA.....SUTIKIMAS SEKSUI ...GALI DARAŠYT NORODĄ---5 VALANDOS SU PASISTIPRINIMU ....GAL ŠITA TECHNOLOGIJA PRIKLAUSO NARKOMANAMS---JUK GALVELĖS NELABAI JŲ DIRBA

Klpd.

Teisingai kaip visada. Tik apie tą glušę siūliusią sexsa šeimoj padaryt šantažo priemone, manau net neverta kalbėt. Konteinerinį mentalitetą reikia suprast, o seimas turėtų neleist net teikti tokių siūlymų.- protelis taigi prarūkytas..:D)

5 kolona

kremliaus ruporas nerimsta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS