Pabučiuok lovoje šuniuką | Diena.lt

PABUČIUOK LOVOJE ŠUNIUKĄ

Galimybių pasas buvo tokia pat kvailystė kaip užmojis organizuoti gėjų paradą Kaune. Visoje ES galios žaliasis sertifikatas, ir galimybių pasas teliks tik prisiminimas apie dar vieną krizės valdymo darbų imitaciją. Galėjo geriau mikrobangėje pašildytas sardeles už skiepus dalinti.

Kam tada apskritai reikėjo to paso, paklausite. O kam reikėjo vaivorykštės suolelio sostinės centre?

Tai buvo tik toleranciją ir laisvę triūbijančios dekoratyvinės partijos reklama. Nes nieko doro iki šiol taip ir nenuveikta. Tiesa, vis dėlto kai kas padaryta – lietuviams atsirado galimybė tapti kosmonautais – už biudžeto pinigus įstojome į Europos ufonautų artelę. Paskraidysime paskui E.Muską. Kitame amžiuje.

O kol kas turime tenkintis tuščiais pezalais ir politine sėdmenijos reikalų programa. Užuot pamatę, kad naikinami gėdingi (alkoholio) prekybos ribojimai, laisvinama rinka ir mažinami biurokratiniai nešuliai, regime diegiamus naujus mokesčius, viceministres Ispanijoje, o visą tai vainikuoja per prievartą brukama seksualinio nuokrypio ideologija. Kokia dar stimuliacija Lietuvos laukia? Adoruota meilė lovoje bučiuojamiems šuniukams?

Užuot pamatę, kad naikinami gėdingi (alkoholio) prekybos ribojimai, laisvinama rinka ir mažinami biurokratiniai nešuliai, regime diegiamus naujus mokesčius, viceministres Ispanijoje, o visą tai vainikuoja brukama seksualinio nuokrypio ideologija.

Šiems spalvotos įvairovės tikslams jau seniai imtasi niveliuoti lytis. Madas diktuoja individai nenuspėjama giminės tapatybe, nauji ritualai neigia prigimtį, o vyriškas ir moteriškas identitetas verčiamas socialine atgyvena. Ateities žmogus projektuojamas daugialytis, galintis įgyti sekrecinius santykius su bet kuria kita gyvybe. Dėl to madinga tapo gyvūnų teises iškelti aukščiau žmogaus, medžiotojai vadinami žudikais, gyvūnai ne "dvesia", o "miršta", sėjama nepakanta pramoninei mėsos gamybai, religijos vietą užima fanatizuotas vegetarizmas. Ateities žmogus bus universali vegetatyvinė būtybė, neturinti nei jausmų, nei jausenų, tik minimalius pojūčius ir fragmentinį potraukį sueičiai su bet kuo. Tai bus vadinama būties tobulybe.

Tik ar šiandien matoma politinė orientacija į tokią perspektyvą mus tikrai tenkina? Kaip sakė žymiausias LT anūkas, rinkimai yra tautos referendumas. Reikėtų nepamiršti.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

bonbone

Kainos augo, auga ir augs. Taip buvo visada ir bus tol, kol atsiskaitymams žmonija naudos pinigus, t.y. amžinai. Dabar tą reiškinį dažniausiai vadina infliacija, nors ir kitokių pavadinimų yra tekę girdėti. O pigesnės elektros galėjome tikėtis tiktai turėdami nedidelę ir saugią atominę elektrinę, tačiau dauguma referendume pasisakė prieš, matyt norėdami brangesnės elektros, tai dabar ją ir gavo. Be pykčio!

bone

Taigi kainos auga duju, elektros. Tas pasas pridengia infliacija, nes dabar visi lengviau atsikvepe kai tas pasas nuimtas (ar bus nuimtas), todel susitaikysime su kainu augimu. Plius vaikus skiepija ir taip gadina su ireneriniu produktu ju imuniteta. Vienu zodziu, vamzdiec ateiciai

Anonimas

Cha cha cha ... pabuciuok ir uztrauk ant by.b.io.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS