Pamojuokite figos lapų vėliavėlėmis | Diena.lt

PAMOJUOKITE FIGOS LAPŲ VĖLIAVĖLĖMIS

Vos Glazge prasidėjo JT klimato konferencija, iškart ir mūsų sostinėje (na, kurgi daugiau?) užsimota marširuoti prieš taršą, aišku, pavadinus tą protesto akciją angliškai. Matyt, kad pasaulis išvystų, jog ir Lietuvoje yra pritampančiųjų prie to ekologinio lakstymo palaidais viduriais.

Noras matyti pasaulį gaivesnį išties yra žavus, tačiau kyla klausimas, kodėl tų už gamtą Vakaruose kovojančių žinduolių demonstracijose regėjome transparantus su užrašais "Komunizmas"? Kodėl vietoj tikrų švarinimosi iniciatyvų atgyja nuskurusi revoliucijų šmėkla, vograujanti apie lygybę, brolybę ir Antrąjį internacionalą?

Nesunku įžvelgti, kad po ekologinio judėjimo gaivalu slepiasi civilizacijos demontavimo kėslai, parazitavimo kultas ir kriminalinė anarchija, o visa tai yra ne kas kita, tik dykaduonio K.Marxo išradimo atrajojimas. Tiksliau – marksizmo po insulto – bolševizmo, destrukcinės ideologijos, sklaida.

Noras matyti pasaulį gaivesnį išties yra žavus, tačiau kyla klausimas, kodėl tų už gamtą Vakaruose kovojančių žinduolių demonstracijose regėjome transparantus su užrašais "Komunizmas"?

Ką siūlo naujieji ekologijos pranašai su savo visą laiką rėkiančia obsesine visų nariuotakojų drauge iš Stokholmo? Nieko. Ideologinę tuštumą jie užpildo komunistiniais kliedesiais apie palaidą šviesią ateitį ir masinį veltėdžiavimą. Jie sėja chaosą, siūlo išdraskyti "senąją tvarką" ir pastatyti naują nieko neveikiančių idiotų pasaulį. Reikia nugriauti gamyklas, sustabdyti industrializaciją, piliečius suvaryti į bendruomenes – kolchozus, kur visi miega po viena "kaldra". Atsisakyti civilizacijos, kapitalo, negaminti prekių, nes tai eikvoja gamtos išteklius. Kam tas tualetinis popierius, jei yra šiaip medžio kamienų, kam reikia plastikinių ausų krapštukų, jei miške pilna beržo šakelių? Kam praustis ir skustis, jei galima vaikščioti apžėlusiais snukiais ir gaktomis? Ir kam tie rūbai ar taršūs nailoniniai "triusikai", jei per laužą stabmeldžiai narsiai šokinėja ir be jų?

Tapkime vėl adomais ir ievomis, tuomet žemynų mezozojuose vėl blūdys zauropodai, žvynaropliai ir naujieji bolševikai, mojuojantys žaliomis figos lapų vėliavėlėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

To che che

Nerūstauk ant senuko, tegul sau ramiai gyvena pas save Žvėryne auksiniam bute.

Om

Kai kam visada kuo blogiau, tuo yra geriau. Pasižiūrėkit į mūsų valdžios veidus pasipūtę, arogantiškai, tik savimi tikintys ir tautą niekinantys feisai, jiems nusispjaut į visus, nes jų užmacios yr aukščiau visko

Che che che

Ar gera mano Lietuvoj dabar jau laisvoj? Juk gera, a? Tai ko jūs rūstaujat, gi ne dėl savęs dariau, dariau dėl jūsų... Kas man iš tos laimės...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS