Politikėms – nesiliaujanti kritika | Diena.lt

POLITIKĖMS – NESILIAUJANTI KRITIKA

Jau metai, kai dabartinė Seimo opozicija, jos gerbėjai ir palaikytojai smarkiai kritikuoja dabartinę Lietuvos Vyriausybę su Ingrida Šimonyte priešakyje.

Dėl kovos su COVID-19 priemonių, dėl pabėgėlių iš musulmoniškų šalių srautų, kuriuos palaikė Baltarusijos diktatorius Batka – Aliaksandras Lukašenka, dėl to paties Batkos ešelonų su trąšomis draudimo vykti per Lietuvą, dėl Taivano vardo peripetijų ir štai dabar dėl panašios procedūros su Kaliningrado sritimi.

Opozicija ir jos palaikytojai dažniausiai be išlygų dėl visų negerovių linkę kaltinti dabartinę Vyriausybę, neatsižvelgdami, kokia politinė padėtis pasaulyje ir mūsų kaimynystėje.

Visai netoli Lietuvos Rusija jau keturis mėnesius agresyviai kariauja su Ukraina ir tam tikra prasme su visa demokratine Europa.

Tie patys palaikytojai dabar piktai priekaištauja I.Šimonytei, kaip neseniai priekaištavo ir D.Grybauskaitei, kad be reikalo erzino Rusiją ir jos diktatorių V.Putiną ir neva savo neatsakingu elgesiu Lietuvai gali užtraukti bėdą.

Bet kodėl jie kaltina vien I.Šimonytę, kai tokią sankcijų Rusijai politiką propaguoja visas demokratinis pasaulis? Jas palaiko ir mūsų Prezidentas G.Nausėda, Prezidentas V.Adamkus ir daugelis kitų žinomų politikos ir kultūros darbuotojų.

Šiuo atveju galima priminti ir liūdnus 1940-uosius, kai Lietuva nesipriešino SSRS ultimatumui, nuolankiai elgėsi, vykdė visus reikalavimus, bet tai nepadėjo – šalis buvo okupuota ir patyrė didelių nelaimių.

Jeigu dabartinė Vyriausybė darytų taip, kaip to reikalauja opozicija, tada Vyriausybė būtų kaltinama, kad pataikauja Rusijai ir tam pačiam V.Putinui.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

DIEVAS IR FALŠYVUS MYLI TEGUL BELDŽIASI Į ŠIRDĮ

TEISINGI KALTINIMAI,GRYBAUSKAITĖS ,, laikotarpyje'' buvo anikdotas /važiojam į kaimą pažiūriet ar lauko WC nesėdi rusų šnipas o kai buvo liepta nugriaut šaipėmės jog išsigando...30 metų netingėjo kalbėt...mano mirusi sesuo vis sakydavo/ kažin kada ruselis pratrūks ir per tuos parazytus duos mums į pliudres,,,Kodėl tik Šimonytė ---visa koncervatorių partija.Ji premjerė.Kas liečia gerb prezidentą..Labai gerai prisimenu kaip konservatoriai susidorojo su gintarine lede-----PRUNSKIENE.PAKAUNIO ,,SUKILĖLIAI'' PRIVERTĖ GERB IŠRINKTĄ PREZIDENTĄ GERB BRAZAUSKĄ ATŠAUKT SUSTABDYTĄ PĖRASTROIKIĄ ---LIETUVOS IŠVAGIMĄ GERB NAUSĖDĄ,,,SPAUDŽIA KO GERA ŠIE NIEKŠELIAI--ATLEISKIT

Kam

tas skambus zodis- politikes?

to pasivadinusiam

klausimas buvo ar tu, kaip liaudies dalis, ir visa liaudis turi realią valdžią? Negi esi tiek bukas kad neįkandi tokio paprasto klausimo?Ne, vis tik nerealiai bukas. Nes niekas nerenka konkrečiai opozicijos ir pozicijos. Tai daugiausiai balsų surinkę renkasi sau cholujus į kompaniją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS