Prie altorių – barzdoti ir su nuometais | Diena.lt

PRIE ALTORIŲ – BARZDOTI IR SU NUOMETAIS

Kai reikia pelenais užbarstyti vieną skandalą, geriausia tai daryti ūmai įplieskiant kitą. Tai seniai žinoma politinė technologija, kurią įvaldė ir mūsų viešųjų tragikomedijų personažai.

Praėjusios savaitės antradienį, liepsnojant triukšmui dėl savivaldos pinigų ir tariamai planuojamo parlamento paleidimo, Seimas netikėtai pritarė Civilinės sąjungos įstatymo projektui, kuriuo Lietuvoje būtų įteisinta tos pačios lyties asmenų partnerystė. Už projektą balsavo 60 Seimo narių, prieš buvo 52 ir susilaikė trys. Dabar tik liko paskutinis balsavimas dėl įstatymo priėmimo, ir tie paradų žygeiviai galės traukti registruoti raibuosius savo reikalus. Gal net ir į bažnyčias. Barzdoti ir pasidabinę nuometais.

Jeigu kai kurie Seimo nariai buvo išties dirbtinai eliminuoti iš posėdžio, tai dėl Civilinės sąjungos įstatymo turėtų būti balsuojama iš naujo. Skaidriai.

Gerb. A. Širinskienė iškart pareiškė, kad Seime įvykdytas a la sąmokslas, tad su kolegėmis įregistravo pataisas, kuriomis siūloma įstatymo įsigaliojimą nukelti į 2025-uosius. „Valdantieji užsimojo apgaule susirinkti Seimo narių balsus homoseksualų partnerystei įteisinti, kai prieštaraujantieji tiesiog buvo išsiųsti į komandiruotes arba suklaidinti išvakarėse darytais pareiškimais, kad klausimas šiandien svarstomas nebus“, – to paties antradienio vakarą veidaknygėje užsirašė parlamentarė.

Tikrai svarūs pastebėjimai, o minimi faktai verti rimto tyrimo. Ne itin moralu atrodo ir tai, kad kontroversiško įstatymo priėmimo imtasi valstybinių laidotuvių dieną, kai padorūs žmonės skubėjo atsisveikinti su autentiškiausio Lietuvos prezidento žmona. Jeigu kai kurie Seimo nariai buvo išties dirbtinai eliminuoti iš posėdžio, tai dėl Civilinės sąjungos įstatymo turėtų būti balsuojama iš naujo. Skaidriai. Nes parlamentas turėtų reikšti visų rinkėjų, ne tik raibojo elito valią, o jei tą bendrąją valią kas nors trukdo išreikšti, to turėtų laukti atsakomybė.

P. S. Jei kanceliarinės lėšos Seime naudotos higieniškai, tai kam jį paleisti? Juk ne Petras kaltas, kad Jonas su baltu nuometu.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Dalia

Ko stebimės? Kokia valdžia issirinkome tokia turime.Ar jiems svarbu garsaus Zmogaus laidotuves, nezinau ar dar yra kur žemiau kristi, bet...toks jų supratimas

jokiu iskrypeliu vestuviu

jokiu sunu ir kaciu santuoku ... iskrypelius psichiskai nesveikus issigimelius is seimo visus 60,,, stukiu ,,kurie balsavo -UZ - y durnyna gydyt ..SY KLAUSIMA GALI SPREST TIK TAUTA REFERENDUMU ,o ne saujele debilavotu iskrypeliu is ,,,seimo ir vyriausybes,,,

Jau

Galėtų ir bažnytinė santuoka būt tarp tų pačių lyčių, ir kunigam biznis ir tie žmoniškiau jaustūsi, vistiek skyrybos po to vyksta kokia ten lytis bebūtų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS