Rinkimai parodė geresnę visuomenės brandą | Diena.lt

RINKIMAI PARODĖ GERESNĘ VISUOMENĖS BRANDĄ

Rinkimai parodė geresnę visuomenės brandą. Atrodo, kad esame labiau pilietiški ir ne taip lengva mus suvedžioti.

Tiesa, suvedžioti ne per smarkiai ir bandyta - kampanijos buvo korektiškos ir pinigų mūsų vedžiojimui nebuvo skirta.

Taip, I.Šimonytė ir G.Nausėda yra geresni prezidento postui. Geresni, bet ne geriausi. Geriausio mes šiuo metu neturime. Kodėl? Nes vis dar pavydžiai žiūrime vienas į kitą ir nenoriai leidžiame augti išskirtinėms asmenybėms. Tad nugalėtojas turės galimybę augti poste. Tai bus neblogai, jeigu tam žmogui padėsime. Iš esmės bent 60 proc. Lietuvos galėtų į tą, kuris laimės antrame ture, pajėgti pasižiūrėti kaip į savo prezidentą (-ę), net jei balsavo kitaip. Tai bus istorinis įvykis.

S.Skvernelis ramiai galėtų likti ministru pirmininku - apskritai niekad nemaniau, kad jis koks nors blogis. Tiesiog netinka į prezidento postą visiškai. (Vadinti jį "mentu" yra zonos mentalitetas, kaip teisingai kažkas pastebėjo.)

Apie referendumus.

Idiotiškas projektas nepaėjo, jį mums dar ištrauks ir tą, kuris ištrauks, bus galima laikyti pigiu populistu. Toks testas.

Už dvigubą pilietybę yra milijonas piliečių. Tai - daug. Darbą galima ir yra dėl ko tęsti. Tik sutvarkykime teisinę pusę. Šį referendumą laikau vienijančiu visus gerus Lietuvos žmones visur pasaulyje. Jį siūlau vėliau pakartoti.

O į antrą turą turime ateiti ir parodyti dar vieną svarbų savo brandos požymį - neleisti, kad į mūsų ES parlamentą būtų renkami klounai ir Europos Sąjungos priešai.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Lietus

Manau,kad brandumą kauniečiai dar tik pajus po antro turo praėjus pusei metų,kada būsit paprašyti susiveršti diržus,nes konservatoriams niekada nieko nepavyko daryti konstruktyviai,o tik sugebantys viską jaukti,griauti,praskolinti valstybę.

MB

Ir dar... Ponas Zemkauskai, ar nevaro į neviltį tamstos faktas, kad Venecijos bianalės pagrindinį prizą ,,nurovė" ,,neteisingai išrinktų" ir ,,neišsilavinusių" ,,kolchoznikų" valdymo laikais? Kadangi aplinkybes žinau: tai - ne atsitiktinumas, o dėsningumas. Jei nebūtų dabartinės valdžios - laureatės Venecijoje irgi nebūtų...

Kaniukai

Keista, kad toks supuvęs koncervatnikas kaip Zemkauskas vis dar gauna babkes iš Kauno savivaldybės už "Kaunas kultūros sostinė". Nematyti kiek buvo nežymėtos tai yra neteisėtos Šimonytės reklamos spaudoje, televizijoje ir radijuje gali tik nesąžiningas ir atvirai nusikaltelius dangstantis žmogėnas. VRK tarnaudama Daukanto aikštei, suprantama liko akla ir kurčia ir viso šito mėšlo nemato. Bet šitas grybelis, vaidinantis objetyvų yra viso labo koncervų chebrytės dalyvis. Pavadinti žmogų, sąmoningai padariusi valstybei daugiau kaip pusė milijardo nuostolių ministraujant, pasiskolinus brangiau nei rinkoje, gali tik visiškas debiliukas arba bičas neturinti nei sąžinės nei savigarbos ir gaunantis iš tos chebrytės pelningus užsakymus ir finansavimą savo menkaverčiams projektams. Kas beje akivaizdu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS