Spėjikams metas į pensiją | Diena.lt

SPĖJIKAMS METAS Į PENSIJĄ

Nereikėjo būti ir Saviku Šusteriu, kad jau po pirmojo prezidento rinkimų turo nuspėtum, kas artėjantį penkmetį darbuosis prezidentūros rūmuose.

Tą veikiausiai širdies gilumoje gerai nujautė ir pamaldžioji bažnyčios prižiūrėtoja Kotryna iš Pabaisko. Ji – viena tų, kuri neabejodama nuoširdžiai tikėjo Gitano Nausėdos pergale ir už jį meldėsi.

O juk gerokai iki tol tokių įtikėjusiųjų būsima sėkme buvo itin mažai, gal tik paties tada dar neišrinkto prezidento artimieji, bet ir tai turbūt jie nebuvo labai užtikrinti, kad viskas pasiseks.

Po pastarųjų Seimo rinkimų 2016-ųjų rudenį, kai triumfavo "valstiečiai" su R.Karbauskiu priešakyje, lažybininkai iškart ėmė ruoštis kitoms lažyboms ir jau rikiavo potencialių pretendentų į Lietuvos prezidentus sąrašą, kurio viršuje kaip tik ir atsidūrė tas pats R.Karbauskis.

Ir jo šansai, anot lažybininkų, tada buvo didžiausi. Net A.Tapino galimybės tapti valstybės vadovu buvo didesnės nei G.Nausėdos, jau nekalbant apie Ingridą Šimonytę, kurios pavardė apskritai tuo metu net tose lažybų lentelėse nefigūravo.

O G.Nausėdos precedentas dar nė mintyse niekam nešmėžavo, nes pagal lažybininkų logiką ir spėjimus A.Butkevičius ir S.Skvernelis turėjo daugiau šansų tapti prezidentu, nei dabar jau išrinktas naujasis Lietuvos vadovas.

Galiausiai kai kurių veikėjų sąrašuose visai neliko, bet ir po to įvairūs spėjikai, skaitantys ženklus iš žvaigždžių, kopūstų lapų ar kojinių raukšlių, sugebėjo beviltiškai susikirsti.

Regis, prognozėmis įtikėjo net lažybininkai, nes dabartinis prezidento rinkimų laimėtojas jų reitinguose visai neseniai viso labo buvo trečias.

Tada tokia garsi ponia P. paskelbė, kad didžiausią galimybę tapti prezidentu turi dabartinis premjeras S.Skvernelis. O G.Nausėda, anot horoskopų, "Lietuvai yra visiškai nesubalansuotas".

Regis, tomis prognozėmis įtikėjo net lažybininkai, nes dabartinis prezidento rinkimų laimėtojas jų reitinguose visai neseniai viso labo buvo trečias.

Dar viena spėjikė V. ir po pirmojo rinkimų turo tvirtino, jog visi ženklai rodo neabejotiną I.Šimonytės pergalę.

Tad ko verti jų spėjimai, jei iš dviejų variantų į vieną teisingą nepataiko?

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kauniete-suvalkiete

neesu lazybininke,,bet apgailestauju ,kad I. Simonyte..ne isrinkta;.ji mano " favorite ",bet....

Ontė

Pažiūrėjau atgal. Nausėda visą laiką buvo pirmas, kai buvo pradėta kalbėti apie kandidatus į Prezidentus. "Pirmoje vietoje tvirtai laikosi ekonomistas Gitanas Nausėda, kurį prezidentu rugpjūtį norėjo matyti 19,7 proc. respondentų. Birželį jo reitingas buvo 20,6 procento".

Pensininkas

Gana svaistyti pinigus apklausoms-jau pries metus buvo aisku kas nelaimes rinkimuose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS