„Valstiečių“ vežimas byra | Diena.lt

„VALSTIEČIŲ“ VEŽIMAS BYRA

Beveik darniai dardėjęs Ramūno Karbauskio "valstiečių" ir žaliųjų vežimas pastaruoju metu ėmė strigti. O iš spalvingos kompanijos vis garsiau girdėti ne tik Naisių ponui nemalonios replikos, bet ir įvairūs kivirčai.

Naujausias akibrokštas – į Europos Parlamentą iškeliavęs "valstietis" Stasys Jakeliūnas pareiškė neremsiantis partijos kolegos Virginijaus Sinkevičiaus kandidatūros į Europos Komisiją. O juk dar taip neseniai R.Karbauskis suokė, kad jį vieningai palaiko ir partija, ir Seimo frakcija.

Lyg to būtų negana, vakar paaaiškėjo, kad parlamentaras "valstietis" Algimantas Kirkutis Seimo etikos sargams apskundė sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą. Esą pastarasis sutrukdė jam laimėti vienos ligoninės vadovo konkursą.

Cirkas be pinigų, tačiau ir tai nublanksta prieš viešų kivirčų savotiškos pradininkės Agnės Širinskienės skundą.

Cirkas be pinigų, tačiau ir tai nublanksta prieš viešų kivirčų savotiškos pradininkės Agnės Širinskienės skundą. Ji etikos sargams apskundė Seimo vicepirmininkę, partijos kolegę Rimą Baškienę. Tuomet kai kurie Seimo nariai ironizavo, kad A.Širinskienė perrašinėja Lietuvos Seimo istoriją, nes dar nėra buvę, kad tos pačios frakcijos žmogus skųstų kitą tos pačios frakcijos žmogų. Bet daugelis nežinojo, kad tai tik pradžia.

Įvairių rietenų R.Karbauskio vežime – apstu ir daugiau. Vien ko verti Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio politiniai kliedesiai, kad jis išrinktas visai kadencijai. Duok Dieve, kad tik vienai, nes V.Pranckietis šiltoje kėdėje mielai pasėdėtų ilgėliau.

Iki artėjančių Seimo rinkimų dar nemažai laiko ir atrodo, kad projektą – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga dar sudrebins ne vienas konfliktas, o gal įvyks ir taip prognozuotas skilimas. Panašu, kad tai greitai gali virsti realybe. Juolab kad šitoje rietenų pakalnėje kol kas stengiasi nuošalyje laikytis premjeras Saulius Skvernelis. Tad palaukime rudens.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

broniush

Mužikėliai, tapę brangiais ponais. nė už ką neapleis pozicijų. Bet kokia sąžinės ir padorumo kaina. Vežimas dardės suteptas bent jau iki kitų rinkimų.

Stasius

Na irkas ,kad byra ,vezimas byra ,turtai lieka ,tos rietenos pas valstiecius tam ,kad nukrepti jusu demesi nuo rimtu dalyku ,pameta visokiu nereksmingu skaitalu , o vezimas vaziuoja sau toliau...

Jonas

www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/r-karbauskis-is-savo-imones-nusipirko-milijonines-vertes-rezidencija-ant-kauno-mariu-kranto-56-1189998
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS