Vieno kąsnio sumuštiniai | Diena.lt

VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIAI

Kol premjerė vis labiau abejoja, ar kasdien vėl įsibėgėjant nieko gera nežadančiai užsikrėtusiųjų statistikai verta kuo greičiau atverti batų ir rūbų krautuves, jau nekalbant apie kavines ir viešbučius, Biržų ligoninės rūsyje, dalyvaujant gal net kelioms dešimtims žmonių, buvo paminėtas vieno garbaus rajono gydytojo aštuoniasdešimtmetis.

Nusižengimo vietoje (karantinas tai neatšauktas) pagauti šventės dalyviai dievagojosi, kad gimtadienis paminėtas greitai, užkandant vieno kąsnio sumuštiniais, šventusieji buvo skiepyti, persirgę ir su kaukėmis, o sveikinimas truko trumpai. Čia ne kokia nors M.A.M.A. ar "Eurovizija" ir net ne olimpinės žaidynės. Tiesiog garbaus asmens garbus gimtadienis, į kurį jis – laisvos ir demokratinės šalies pilietis – turi teisę.

Jei visiems ponams šiandieninės krizės metu tektų išgyventi ne iš iždo pinigų, o savo galva, jiems ne tik neliktų laiko įsižeidimams, bet ir vieno kąsnio sumuštiniams.

Kaip ir anos kadencijos sveikatos apsaugos ministras turi teisę į dovanas iš savo patrono, buvusio premjero, rankų. Ir baisiai apmaudūs bei žeidžiantys ambicijas kažkokių etikos komisijų svarstymai, ar austriškas "Glockas" tuomečiam ministrui buvo įteiktas nenusižengiant etikai.

Juk Ginklų ir šaudmenų kontrolės įstatymas byloja, jog "ministras pirmininkas turi teisę apdovanoti asmenį ginklu už nuopelnus visuomenės saugumui". O jei dar tuo pistoletu būtų buvę galima iššaudyti tą nelemtą virusą, klausimas iš viso nebūtų pasiekęs jokios komisijos.

Ir lyg to būtų maža, dar prabilo ir "krizių komunikacijos guru". Taip nemėgstamą politiką savo veidaknygėje pavadino ginklą dovanų gavęs buvęs ministras.

Kitaip tariant, XVII Vyriausybės genijams viešai papriekaištavo XV Vyriausybės lyderis. Paprasčiau tariant, A.Kubilius turėjo pastabų S.Skverneliui ir jo bendražygiams. O tokie dalykai – baisiai nemalonūs. Kritika apskritai bjaurus reikalas, ypač kai kritikuoja tave ir dar ne kas kitas, o kažkoks A.Kubilius.

Tik štai jei visiems šiems ponams šiandieninės krizės metu tektų išgyventi ne iš iždo pinigų, o savo galva, jiems ne tik neliktų laiko įsižeidimams, bet ir vieno kąsnio sumuštiniams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kaunas

Bravo! A.D.zurnalistei..Taip isivaizduojame tas marmuzes gyvenancias is valstybes izdo ir --neduok Dieve,,kritikos!!! jiems tai lyg peiliu per shirdi..Bravo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS