D. Trumpas: nenoriu karo su Iranu | Diena.lt

D. TRUMPAS: NENORIU KARO SU IRANU

  • 10

JAV prezidentas Donaldas Trumpas konflikte su Iranu įspėja dėl fatališkų padarinių.

„Aš nenoriu karo, - patvirtino jis interviu TV stočiai „NBC News“. – O jei jis įvyks, bus sugriovimų, kokių dar nėra buvę. Bet aš to nenoriu“.

Interviu D. Trumpas teigė be išankstinių sąlygų esąs atviras pokalbiams su Irano aukščiausiuoju lyderiu ajatola Ali Chamenėjumi ar prezidentu Hassanu Rouhani.

Konfliktas tarp JAV ir Irano pastaruoju metu paaštrėjo. D. Trumpas, jo pačio teigimu, dėl galimo didelio aukų skaičiaus sustabdė keršto už nepilotuojamo JAV orlaivio numušimą ataką prieš Iraną. Kadangi galėjo žūti 150 žmonių, jis planuotą karinį smūgį sustabdė, rašė prezidentas tviteryje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

norai

geri bet marioneciu nieks neklausia nes tai masonsionistu kariskiu kuriuos valdo iliuminatai bankininkai rasistai /zydai/ kurie nori karo bet dar bijo uztat ir siunta kaip isproteje nes bunkeriai nepades tai butu beprociai kuriems ir vieta atatinkama....

hans

Pasalpinio amerikono vokietijoj neteko matyt,,,nu bet burlioku kazahu is visos tsrs ,,pilna vokietija ir veik visi pasalpiniai,parazituojantys jau 75 metai,,,,gal delto irgi amerika kalta?

Trampas

iš pradžių užsimojo kardu, bet vėliau persigalvojo ir padėjo kardą į vietą. Pabūgo gauti atkirtį. Užtat papasakojo visam pasauliui pasaką, kad jam pagailo 150-ies civilių gyventojų ir jis paketęs savo pirminį sprendimą smogti Iranui. Užmiršęs tuos šimtus tūkstančių žuvusių Afganistane, Libijoje, Sirijoje..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS