JAV koronavirusas plinta nevaldomai: per parą – beveik 40 tūkst. naujų atvejų | Diena.lt

JAV KORONAVIRUSAS PLINTA NEVALDOMAI: PER PARĄ – BEVEIK 40 TŪKST. NAUJŲ ATVEJŲ

Jungtinėse Valstijose per praėjusią parą nustatyti 39 379 nauji koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, rodo Johnso Hopkinso (Džonso Hopkinso) universiteto paskelbti duomenys.

Remiantis Baltimorėje įsikūrusio universiteto duomenimis, paskelbtais sekmadienį 20 val. 30 min. vietos (pirmadienį 3 val. 30 min. Lietuvos) laiku, bendras užsikrėtusiųjų skaičius pasiekė 2 876 143.

Didžiausioje pasaulio ekonomikoje taip pat užregistruoti 234 nauji mirties nuo COVID-19 atvejai, o bendras koronaviruso aukų skaičius pasiekė 129 891.

Pastarąsias keturias dienas iš eilės buvo fiksuojamas rekordinis naujų užsikrėtimo atvejų skaičius, įskaitant penktadienį, kai buvo patvirtinti 57 683 atvejai.

Kiek žemesni savaitgalio skaičiai gali būti susiję su tuo, kad apie mažiau atvejų pranešta šalyje minint Nepriklausomybės dieną.

JAV yra labiausiai nuo koronaviruso nukentėjusi šalis – tiek pagal patvirtintų užsikrėtimo, tiek pagal mirties atvejų skaičių.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Manau

Štai rezultatas kiek Floidu mirs ir užsikrės per BLM,nesilaikymas karantino,už vartimo paminklų dievo rykštė.

Anonimas

Netoliese straipsnis - Prancūzijoje lietuviai nužudė autobuso vairuotoją, nes šis laikėsi Prancūzijos įstatymų ir neleido jų į autobusą be apsauginių kaukių - pasprink floridiediška lupena :)

pastebėjimas

> FLORIDIETIS. Desperatiškai ieškai kur kokiam pasaulio užkampyje kažką padarė vienas iš 140 milijonų rusų? Gal lietuvių šunybėmis pasidomėk, kaip ir sugebėta su 3 milijonais nuš ikti pasaulį :))) p.s. ivanovas nebūtinai rusas, gali būti ir baltarusis ar ukrainietis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS