Penkis savo naujagimius nužudžiusi prancūzė nuteista 20 metų kalėti | Diena.lt

PENKIS SAVO NAUJAGIMIUS NUŽUDŽIUSI PRANCŪZĖ NUTEISTA 20 METŲ KALĖTI

  • 3

Prisiekusiųjų teismas Prancūzijos Kolmaro mieste nuteisė 20 metų kalėti moterį, kuri praėjusio amžiaus dešimtojo dešimtmečio pabaigoje ir šio amžiaus pirmojo dešimtmečio pradžioje nužudė penkis savo naujagimius.

Tai ketvirtadienį pranešė televizijos kanalas „France 3“.

Prisiekusieji priėmė sprendimą vienbalsiai – 54 metų Sylvie Horning „kalta dėl nužudymo sunkinančiomis aplinkybėmis“. Prokuroras pažymėjo, kad moteris viso proceso metu nerodė jokių emocijų ir nesigailėjo dėl savo poelgių.
 
„20 metų – tai jau per daug, tai beveik rekordas Prancūzijai, - pareiškė jos advokatas Roland`as Moeglenas. – Akivaizdu, kad ji turi paduoti apeliaciją. Tikėjausi, kad bausmė bus kiek švelnesnė. Jeigu būtų skyrę mažiau kaip 10 metų, nebūčiau prieštaravęs dėl sprendimo“.
 
S. Horning buvo sulaikyta 2017 metais po to, kai tyrėjai palygino jos DNR ir keturių kūdikių, kurių palaikai buvo rasti plastikiniuose maišuose miške prie Galfingo kaimelio Prancūzijos rytuose 2003 metais, DNR. Vėliau dar vieno naujagimio palaikai buvo rasti šaldiklyje jos namuose per kratą.
 
Manoma, kad S. Horning, turinti tris suaugusius vaikus, slėpdavo nuo šeimos savo nėštumą ir slapta gimdydavo vonioje, nesikreipdama į gydytojus. Kaltinimo atstovai teisme pažymėjo, kad ji galėjo nutraukti nėštumą medikamentais, bet to nepadarė.
 
 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

IŠSIGIMIMAS tokį kvėpuojantį padarėlį žudyt!

Vinis

Taigi dauguma europos ir amerikos moterų žudo savo negimusius kūdikius. Kuo čia skiriasi šita moteris?

stal

šalinti ją iš visuomenės mirties bausme o ne 20 metų kukavimo... naujagimius žudyti čia yra žmoniįkumo dugnas. atiduotų kitiems tuos vaikus, kam žudyti? pačią ja tokį monstrą nužudyti reikia giljotinoje

SUSIJUSIOS NAUJIENOS