COVID-19 Lietuvoje: 1560 naujų atvejų, viena mirtis | Diena.lt

COVID-19 LIETUVOJE: 1560 NAUJŲ ATVEJŲ, VIENA MIRTIS

  • 4

Statistikos departamentas trečiadienį pranešė, kad praėjusią parą Lietuvoje nustatyta 1560 naujų koronaviruso atvejų. Nuo COVID-19 mirė dar vienas žmogus.

Pirmą kartą užsikrėtė 1151, antrą – 389, trečią – 20 žmonių.

Naujausiais duomenimis, ligoninėse gydomi 126 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų devyni – reanimacijoje.

14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų paaugo ir siekia 585,2 atvejo. Septynių dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis taip pat nežymiai padidėjo ir šiuo metu siekia 53,1 procento.

Vasario pradžioje per parą buvo nustatoma daugiau kaip 14 tūkst. užsikrėtimų koronavirusu. Iš viso šalyje bent kartą koronavirusu užsikrėtė daugiau nei 1,1 mln. žmonių.

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepo dozę yra gavę 69,9 proc. gyventojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

o

kada Pfizer atsakys už savo nuodus, per prievartą brukamus žmonėms, kurie nuo nieko nesaugo? Aš skiepytas 3 kartus ir vistiek susirgau kovidu. Tik neaiškinkinkit, kad vakcina skirti tik sušvelninti ligos eigą. Vakcinos skirtos visiškai apsaugoti nuo užsikretimo.

D.

Keistas tas virusas : puola lietuvius tik šiokiadieniais,t.y.,darbo dienomis , o savaitgaliais irgi "atostogauja", kaip ir mūsų žmonės,- juk vasara ! O jei rimtai, tai savaitgaliais "fiksuojama" mažai "užsikrėtimų", o darbo dienomis tas virusas "dirba išsijuosęs",- tųkstančiai "sergančių"... Tikrai, vasara turi savų "niuansų" net infekcinių ligų sergamumui...

C.

Įdomu kiek iš tų 1560 buvo paguldyti į ligonines, kiek gydosi namuose ir kiek yra praktiškai sveikų tik su teigiamu testu. Jei jau rašote tai sudėkite pilną informaciją nes pusė tiesos yra melas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS