COVID-19 pareikalavo vos vyresnės nei 20-ies moters gyvybės | Diena.lt

COVID-19 PAREIKALAVO VOS VYRESNĖS NEI 20-IES MOTERS GYVYBĖS

Statistikos departamentas pirmadienį paskelbė, kad koronavirusas pasiglemžė 11 tautiečių gyvybes. Tarp aukų – ir 20–29 metų moteris.

Alytaus rajono gyventojos gyvybė užgeso kovo 6 dieną. Ji nuo COVID-19 buvo neskiepyta arba skiepyta nepilnai. 

Sekmadienį užgeso ir 40–49 metų kauniečio gyvybė. Jis taip pat nebuvo paskiepytas arba pilnai paskiepytas nuo koronaviruso.

Praėjusią savaitę buvo skelbta, kad ši infekcija nusinešė ir dar vieno jauno žmogaus gyvybę – mirė 30–39 metų amžiaus grupei priklausęs Rokiškio rajono savivaldybės gyventojas. Vyras nuo koronaviruso nebuvo pasiskiepijęs arba nebaigė pilno vakcinacijos kurso.

Iš praėjusią parą mirusių 11 žmonių šeši buvo nepaskiepyti. Taip pat mirė keturi 90–99, trys 80–89, du 70–79 amžiaus grupei priklausę tautiečiai.

Nuo COVID-19 per visą pandemijos laikotarpį mirė 8528 tautiečiai. COVID-19 pareikalauja ne tik vyresnio amžiaus žmonių gyvybių: iki šiol, Statistikos departamento pateiktais duomenimis, nuo šios infekcijos mirė 55 30–39 metų amžiaus žmonės (penki iš jų buvo pilnai paskiepyti), 20 20–29 metų amžiaus asmenų (vienas buvo pilnai paskiepytas), du 10–19 metų paaugliai (vienas buvo pilnai paskiepytas) bei vienas vaikas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Suprantu

Kai mirsta neskiepyti zmones, kas nuo ligu, kas negaves savakaiko medicininio aptarnavimo, bet kai mirsta butent jau po skiepo, ypac tie, kurie nuzudomi beskiepyjant?!

Almi

Neskiepytas - tai negavęs nei vienos dozės, nepilnai skiepytas - tai paskiepytas tik viena doze, antra doze skiepyjama po kažkurio laiko.

Stase

Dukio propoganda atsibudo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS