Dešimtmetį švenčianti CLINIC | DPC dovanos šypsenas | Diena.lt

DEŠIMTMETĮ ŠVENČIANTI CLINIC | DPC DOVANOS ŠYPSENAS

  • 5

Didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje – CLINIC | DPC – džiaugiasi pacientų pasitikėjimu, nes klinikose išsprendžiamos net sudėtingiausios dantų sveikatos problemos. Šis pasitikėjimas mums leido išsiplėsti iki vienuolikos klinikų.

„Nutarėme atšvęsti veiklos dešimtmetį išties prasmingai ir atsidėkoti visuomenei, suteikusiai mums tiek daug pasitikėjimo ir patirties. Jaučiame, kad esame pasiruošę padėti tiems, kuriems finansinės ar kitos aplinkybės neleidžia pasinaudoti mūsų paslaugomis“, – sako CLINIC | DPC vyriausiasis gydytojas odontologas Simonas Bankauskas.

10 naujų šypsenų kurs drauge su kiekvienu pacientu

„Buvome vieni pirmųjų, kurie orientavosi į visapusišką kiekvieno paciento patirtį gydymo metu, tačiau visos gydymo istorijos unikalios ir kartais tenka spręsti išties sudėtingus išbandymus. Todėl šiemet nusprendėme mesti sau dar vieną iššūkį ir padovanoti dešimčiai žmonių iš visos Lietuvos naują šypseną – po vieną kiekviename mieste, kuriame veikia CLINIC | DPC padalinys. Šią iniciatyvą vykdysime drauge su visais savo pacientais – skirdami 1 proc. nuo mūsų paslaugų kainos tiems, kuriems to labiausiai reikia“, – apie naująjį CLINIC | DPC projektą pasakoja S.Bankauskas.

Nesvarbu, kokia situacija – visada pasitikėjimo pagrindas – atvirumas ir bendradarbiavimas. Šią patirtį CLINIC | DPC specialistai ketina pritaikyti ir dešimtmečio projekte. „Nuo pat pirmųjų susitikimų, kai sudarome individualų gydymo planą ir aptariame gydymo metodus ir jų alternatyvas, stengiamės su pacientu išsiaiškinti viską iki smulkmenų, pirmiausia, žinoma, – jo lūkesčius. Kuo mažiau staigmenų, nenumatytų situacijų – tuo mažiau vietos baimei ir nesklandumams“, – sako S.Bankauskas.

„CLINIC | DPC dešimčiai žmonių iš visos Lietuvos nusprendė padovanoti naują šypseną – po vieną kiekviename mieste, kuriame veikia padalinys“ – apie naująjį CLINIC | DPC projektą pasakoja S.Bankauskas.

Jau kurį laiką CLINIC | DPC gydymo planą profesionalai gali sudaryti ne tik gyvai, bet ir internetu. „Tai ypač aktualu darbingiems, nuolat užimtiems, daug keliaujantiems ar svetur gyvenantiems pacientams. Šiandien matome, kad tai, kas anksčiau buvo naujovė, dabar tapo būtinybe – viskuo su džiaugsmu naudojasi nemaža dalis mūsų pacientų“, – pasakoja CLINIC | DPC vyriausiasis gydytojas odontologas.

Garantas, paremtas naujausiomis technologijomis

Kurti šypsenas CLINIC | DPC profesionalams padeda ir pažangiausios diagnostikos bei dantų gydymo technologijos. „Mūsų sklandaus dantų gydymo garantas paremtas ne tik mūsų gydytojų profesionalumu ir geranoriškumu, bet ir objektyviomis galimybėmis užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas“, – sako S.Bankauskas ir priduria, kad siekiant geriausio rezultato, svarbus ir paciento ryžtas.

Nuoširdžiai dėkojame savo pacientams, kad patiki mums savo šypsenų istorijas, savo norus ir lūkesčius. Dešimt metų – dešimtys tūkstančių įstabių istorijų.

„Nepaisant technologinės pažangos, kiekviena šypsena iš tikrųjų turi savo individualią istoriją ir tam reikia pasiruošti. Taip bėgant metams sukaupėme daug šypsenų istorijų – įdomių iššūkių, kuriuos sėkmingai įveikėme drauge su savo pacientais“, – atvirauja pašnekovas ir atkreipia dėmesį į tai, kad būtent įveikus sudėtingiausius iššūkius, užsimezga šilčiausias, artimiausias ryšys su pacientais.

„Gal nustebinsiu, bet iš tikrųjų gerai atsimename savo pacientus, o jie nebijo atvirai prisipažinti, kokių baimių turėjo. Dauguma džiugiai pripažįsta nuogąstavę be reikalo. Tai – didžiausia motyvacija ir įkvėpimas, žvelgiant į ateinantį mūsų klinikos dešimtmetį. Todėl nuoširdžiai dėkojame savo pacientams, kad patiki mums savo šypsenų istorijas, savo norus ir lūkesčius. Dešimt metų – dešimtys tūkstančių įstabių istorijų“, – sako CLINIC | DPC vyriausiasis gydytojas odontologas.

GALERIJA

  • Dovana: „CLINIC | DPC dešimčiai žmonių iš visos Lietuvos nusprendė padovanoti naują šypseną – po vieną kiekviename mieste, kuriame veikia padalinys“ – apie naująjį CLINIC | DPC projektą pasakoja S.Bankauskas.
CLINIC | DPC nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pasibaisejes

Apgavikai. Meluoja i akis. Ir labai mervuojasi, kai nepavyksta apgaut. Nori, kad klientai būtų visiški debilai, kad nieko neklausinėtu, nesidometu ir paliktų maišą pinigų už apgailetinas paslaugas, kurias paskui tenka skaudžiai taisyti . Bėkit kuo toliau nuo šitos Įstaigos.

Aldona

Naudojausi sios klinikos paslaugomis pries 4 metus . Esu labai patenkinta . Taip brangoka , bet kokybe ir aptarnavimas verti tu pinigu ! Dziaugiuosi dantimis !

tegul kainas paraso

pelnosi is zmoniu,ir tiek kainos neralios lietuviu algoms
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS