Įvardijo, kada ES turėtų pasiekti omikron atmainai pritaikytos vakcinos | Diena.lt

ĮVARDIJO, KADA ES TURĖTŲ PASIEKTI OMIKRON ATMAINAI PRITAIKYTOS VAKCINOS

Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio teigimu, kovo arba balandžio mėnesį Europos Sąjungą turėtų pasiekti omikron atmainai pritaikytos vakcinos.

„Mūsų žiniomis, kovo-balandžio mėnesį, labai tikėtina, kad visas Europos Sąjungos valstybes nares jau turėtų pasiekti ir adaptuotos vakcinos omikrono atvejui“, – trečiadienį Vyriausybės spaudos konferencijoje sakė A. Dulkys.

ELTA primena, kad praėjusią parą koronaviruso infekcija patvirtinta dar 6234 žmonėms, mirė devyni žmonės, bet kuria skiepo doze paskiepyti 9428 asmenys.

Nuo pandemijos pradžios bendras COVID-19 užsikrėtusiųjų skaičius šalyje pasiekė 581 823, bendras šalies mirčių skaičius nuo COVID-19 – 7696.

Šiuo metu galimai imunitetą turinčių gyventojų procentas – 77,7.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kirminas

Mūsų žiniomis, kovo-balandžio mėnesį, labai tikėtina, kad visas Europos Sąjungos valstybes nares jau turėtų pasiekti ir adaptuotos vakcinos omikrono atvejui.Kaip puikiai marmalo dileriai dirba na ir kas kad pasieks .Dulke omikronas dabar ritasi per Lietuvą.Jie tą marmalą kaip taburetes gaminą o kas atliks tyrimus juk jūs dileriai nepamirškit kad už viską turėsit atsakyti.Tū marmalų gamintojai žmogui padėjus parašą už nieką neatsako jūs dileriai pasirūpinot kad tik jiems itiktumėt.

taigi

skiepys nuo bezdejimo, bus tikra pandemija, vakcinos brangiai kainuos, nes nuo bezdejimo prasideda apendicitas ir tada zmones bus izoliuojami, kol patvirtins kad neturi bezdejimo, ir tada gal jau operuos, aisku daug kas mirs nuo bezdejimo, nes baisi liga, cia bus kitokios rusies bezdejimas, pavojingas toks. ir visi nesios suaugusiuju pampersus, nes bus uzsikreciama butent per bezdejima, ir reikes kazkaip ta sustabdyti, kad nebutu apendicitu, o paprastu apendicitu niekas nebesirgs, tik sirgs tuo ypatingu bezdejimu, nuo kuriuo prasides neiprastas mirtinas neisgydomas apendicitas. va...

C

Nuo slogos skiepysit ??? Ble debilai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS