Jauninančiose kapsulėse – hialurono rūgštis ir kolagenas | Diena.lt

JAUNINANČIOSE KAPSULĖSE – HIALURONO RŪGŠTIS IR KOLAGENAS

  • 4

Lietuvių moterys jau suprato: odą atjauninti ir plaukus sustiprinti gali hialurono rūgštis. O siekiant pagerinti sąnarių funkciją, reikia kolageno. Dabar rinktis, kurią – hialurono rūgšties ar kolageno – kapsulę gerti, nebereikia: rinkoje atsirado maisto papildas "Hialurono rūgštis ir kolagenas".

Įvertino ir senjorai

Prancūzijoje pagamintų maisto papildų sudėtyje yra kolageno, chondroitino sulfato, hialurono, kofermento Q10 ir Pycnogenol®. Šias medžiagas organizmas pasisavina natūraliai, aprūpindamas odą pagrindiniais reikalingais elementais. Naudojant šį maisto papildą, galima pagerinti viso organizmo savijautą, odos kraujotaką, jos elastingumą, sumažinti raukšleles.

Jauninančias grožio kapsules pamėgo ne tik puikią išvaizdą siekiančios išsaugoti moterys, bet ir senjorai. Šios amžiaus grupės atstovai maisto papildą įvertino dėl jame esančio kolageno ir chondroitino sulfato, kurie pagerina sąnarių būklę. Kolagenas svarbus odos ir kitų audinių elastingumui, stangrumui ir geram tonusui, skatina odos ląstelių medžiagų apykaitą ir regeneraciją, stiprina nagus, skatina plaukų augimą, palaiko raiščių, sąnarių, sausgyslių elastingumą. Kapsulių sudėtyje esantis II tipo kolagenas ypač reikalingas sąnario kremzlei. Jo trūkstant, kremzlės sausėja, mažėja jų elastingumas, todėl atsiranda sąnarių pakitimai ir girgždėjimas arba maudimas kelių srityje. O chondroitino sulfatas padeda išlaikyti sveikus kelio, klubo, kaklo, juosmens, rankų sąnarius, pritraukia skysčių į jungiamuosius audinius, sąnariai neišsausėja, sumažėja skausmas.

Suteikia drėgmės sąnariams

Hialurono rūgštis daugeliui moterų žinoma dėl odą drėkinančių, o kartu ir jauninančių, plaukams žvilgesio suteikiančių savybių. Tačiau ne visi žino, kad ši rūgštis suteikia ir labai reikalingos drėgmės sąnariams. Hialurono rūgštį organizmas gamina pats, tačiau laikui bėgant organizme jos natūraliai mažėja, todėl pradeda raukšlėtis oda, dyla sąnariai, plaukai netenka žvilgesio. Papildomai naudojamas hialuronas sulėtina odos paviršiaus ragėjimo procesus, neleidžia atsirasti raukšlėms, suteikia drėgmės sąnariams, akims, padeda atkurti odos drėgmę, elastingumą, stangrumą.

Kapsulių sudėtyje esantis II tipo kolagenas ypač reikalingas sąnario kremzlei, dėl kurio trūkumo kremzlės sausėja, mažėja jų elastingumas, todėl atsiranda sąnarių pakitimai ir girgždėjimas arba maudimas kelių srityje.

Kitas naudingas kapsulių ingredientas – kofermentas Q10. Tai stiprus natūralus antioksidantas, saugantis ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Didžioji dalis kofermento Q10 yra kaupiama širdies raumenyje, jis stiprina širdies raumenį ir pagerina jo funkcijas. Nuo 25 metų Q10 kiekis organizme pradeda nuolat mažėti, todėl jo rekomenduojama naudoti papildomai. Kai Q10 trūksta, silpsta širdies raumuo, gali ištikti net infarktas. Be to, kofermentas Q10 mažina aterosklerozės tikimybę, padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, stiprina organizmo imunitetą, mažina alergijas, stabdo migrenos priepuolius, kovoja su nuovargio sindromu.

Ypač galingas antioksidantas

Kapsulėse taip pat naudojamas Pycnogenol® – ypač galingas antioksidantas, dešimtis kartų galingesnis nei vitaminas E. Jis daug stipriau nei vitaminas C kovoja su laisvaisiais radikalais, kurie sendina organizmą. Pycnogenol® dalyvauja organizme gaminant azoto oksidą ir didina kapiliarų pralaidumą, todėl smarkiai pagerėja odos būklė, sumažėja raukšlelės, oda atrodo jaunesnė, sveikai švyti.

Geriamos hialurono kapsulės yra laimėjusios "Victoire de la Beauté" apdovanojimą. Šį prestižinį Prancūzijos apdovanojimą kasmet skiria komisija, sudaryta iš 70 nepriklausomų įvairios srities profesionalų, ekspertų ir vartotojų.

Daugiau informacijos ir prekyba kapsulėmis – HIGH CARE centras (Laisvės al. 43, Kaunas), PROCO parduotuvė (Savanorių pr. 277–1), www.groziocentras.lt, www.proco.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

M.

Deja nepakalbeta apie Salutini poveiki! Kolagenas papilduose kenkia sirdziai

...,placiau i TEMA...,

nieko nera SKANIAU kaip KIAULES KOJA su ALUMI... TASKAS

dronas

tas pats efektas kaip ir suvalgius troškintą kiaulės koją-kolagenas įsisavinamas organizmui įprastu keliu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS