JAV neberekomenduoja gyventojams laikytis atstumo dėl COVID-19 | Diena.lt

JAV NEBEREKOMENDUOJA GYVENTOJAMS LAIKYTIS ATSTUMO DĖL COVID-19

  • 2

Mažėjant COVID-19 ligos rizikai, JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) neberekomenduoja žmonėms laikytis atstumo. Naujose CDC rekomendacijose, kurios paskelbtos ketvirtadienį, neliko 6 pėdų (1,8 metro) atstumo taisyklės, kurios žmonės turėjo laikytis, kad išvengtų užsikrėtimo.

„Lyginant su ankstesniu pandemijos metu, dabar sunkių susirgimų, hospitalizacijų ir mirčių rizika yra daug mažesnė“, – teigia ekspertai. Be to, sušvelninti kiti reikalavimai, pavyzdžiui, dėl karantino. CDC ekspertė Greta Massetti sakė: „Šiose gairėse pripažįstama, kad pandemija dar nesibaigė, tačiau jos kartu padeda mums pasiekti tašką, kai COVID-19 rimtai nebetrikdo kasdieninio mūsų gyvenimo“.

JAV šiuo metu per dieną koronavirusu užsikrečia apie 100 tūkst. žmonių. Maždaug 500 pacientų miršta. Skaičiai yra santykinai stabilūs ir smarkiai mažesni nei per piką.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tegul eina š...

Laižytis, glėbesčiuotis ir net čiupinėtis man visai nepriimtina ir būna tik prievolė. Ne viskas ritualai, ypač viešas politikų santykiavimas man šlykštus, negaliu žiūrėti. Negalių žiūrėti net į į per daug nusaldintas ir tiesiog komiškas laidų vedėjų fizionomijas, viskam turi būti saikas.

Apsurdas ir

Debilizmas-ismirkit kuo daugiau po 500 per diena o atstumo nereik laikytis apsikabinkit buciuokites zmoniu daug Amerikoj ... kam dar platinti tokias nesamones jei ir taip daug zmoniu nesilaiko rekomendaciju tai dar pvz JAV duoda musu zurnaliugos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS