JAV paskelbė apie naujas priemones prieš beždžionių raupus | Diena.lt

JAV PASKELBĖ APIE NAUJAS PRIEMONES PRIEŠ BEŽDŽIONIŲ RAUPUS

Jungtinės Valstijos paskelbė apie naujas priemones kovoje su beždžionių raupų plitimu.

Šalis ketina papildomai sukaupti 1,8 mln. vakcinos nuo viruso dozių, palengvinti medikamentų nuo beždžionių raupų prieinamumą ir pradėti švietimo kampaniją, ketvirtadienį pranešė vyriausybė.

„Svarbu, kad visi rimtai vertintume beždžionių raupus. Turime daryti viską, ką galime, kad užkirstume kelią šio pavojingo viruso plitimui“, – sakė JAV sveikatos sekretorius Xavieras Becerra.

JAV mėnesio pradžioje dėl ligos plitimo paskelbė nacionalinę sveikatos ekstremalią padėtį. JAV ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) duomenimis, šalyje iki šiol nustatyta 13 500 beždžionių raupų atvejų. Pasaulyje liga diagnozuota 94 valstybėse 39 000 žmonių.

98 proc. užsikrėtusiųjų JAV buvo vyrai, sakė CDC vadovė Rochelle Walensky.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

velu ponai velu :-)))

Liko tik laukti prie upes kol jusu piderlezbotranzzoodemokratijos nupi stas suires lavonas praplauks, pasroviuj:-)))

GAMTA KLAIDU NEISTAISYS, LIGAS ATSIUS

Nes JAV gyvena daug subinuoliu....! Jie nemoka (arba nesugeba) moteri pamyleti, tai ir dulkinasi ,,vyras" su vyru ! Todel kongresas ir gelbes savo ,,draugus" juo raupu.

Tiesa

Žydai visi nušašę. Žydės net vandenio prausimosi, maudymosi naudoti negali. Jų vaikai kaip rupūžės raupsuoti. Alergiški viskam. Todėl nuo gimimo ne tik naktimis blaškosi nemiegojau nes draskosi odą. Jie apsiformina, kad gautų gydymą, sanatorijas nemokamai visą gyvenimą. Tai individai, kurie neturėjo gimti. Kraujomaiša pas juos baisi. Gimsta vien idiotai. Žydei nuvalykite grimą ir nuimkite peruką. Pamatysit pabaisą iš siaubo filmo ir net dar bjauresnę jei neleisit jos odos depiliuoti, jos gyvulio šeriais apaugusios ne tik kojos, veidas ir nugara. Visas kūnas kaip kailių juodu apžėlęs. Plastinės chirurgijos pacientai yra ištisai žydai. Jie tvarkosi tas baisias nosis ir nusiminė žvėries kailį nuo kūno. Mergaitės jų iš viso gyvuliai ir smirdi, neturi moteriškų hormonų. Po patikrinimo identifikuojamis kaip vyrai...ir kaip publikuojamos nuotraukos apie beždžionių raupus tai yra tradicinis žydų odos vaizdas. Dabar jie išsirųpins vėl nemokamą gydymą vietoje to kad negimdytų vis naujų idiotų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS