COVID-19 Lietuvoje: per parą – 442 nauji atvejai ir viena mirtis | Diena.lt

COVID-19 LIETUVOJE: PER PARĄ – 442 NAUJI ATVEJAI IR VIENA MIRTIS

  • 7

Per praėjusią parą registruotas dar vienas naujų koronaviruso atvejų rekordas – 442, mirė dar vienas žmogus, penktadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Iš viso šalyje patvirtinti 9104 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 4956 asmenys, 3978 – pasveiko.

Dėl kitų priežasčių mirė dar šeši sirgusieji.

Nuo šios infekcinės ligos iš viso mirė 126 žmonės. Dėl kitų priežasčių mirė 44 užsikrėtusieji.

Izoliacijoje šiuo metu yra 30 tūkst. 923 žmonės.

Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje registruota 370 įvežtinių atvejų.

Per praėjusią parą ištirti 10 tūkst. 239 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso. Iš viso iki šiol ištirti 935 tūkst. 997 ėminiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

pastebėjimas

> ANONIMAS. Žemė plokščia, negaliu ginčytis, tik nenukrisk nuo krašto.

Grandrapi so vid 19

Kol paprasti mirtingieji aikčioja dėl kovido, rimti dėdės ir tetos planuoja pasaulio ateitį. Kai 1914 m. metų vasarą buvo nužudytas Austrijos-Vengrijos sosto paveldėtojas niekas į tai nekreipė didelio dėmesio ir niekas net negalvojo, kad jau visai netrukus Europa, Artimieji Rytai, Afrika ir šiek tiek Azijos užsiliepsnos pragaištingu karo gaisru. Šiuo metu žmonėms labiausiai rūpi kovidas ir jie nepastebi, kad Jungtinės Valstijos ir Kinija taip par ruošiasi karui. Abi valstybės telkia sąjungininkus, ginkluotę, technologijas ir svaidosi grasinimais. Per 1914-1918 m. karą siautęs Ispaniškas gripas nieko nepakeitė. Jis atėjo, nužudė žmonių ir išnyko, todėl jam knygose skiriami maždaug 2 sakiniai, o paties 1914-1918 m. karo padariniai jaučiami iki šiol. Po poros metų kovido niekas nebeprisimins, o vienas šūvis prie Taivano gali apversti jūsų pasaulį aukštyn kojomis ir nulemti dar negimusių žmonių ateitį.

Anonimas

Kai sirgo vienas kitas- skelbė didžiausią karantiną. žmones baudė , kad miške vaikščiojo be kaukės....Kai serga šimtai ir tūkstančiai- žaidžia žalgiriai, žviegia sirgaliai vyksta rinkimai, dirba restoranai...Pasakykit, ar šitie lietuviški valdžios avinai turi proto ? Manau, viskas tik dėl to, kad kuo daugiau parduoti kaukių, spirito ir išvogti Europos paramos. Žmonės - paskutinėje vietoje. Ne vien Lietuvoj, tarp kitko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS