Nuo COVID-19 mirė Jonavos ligoninės Anesteziologijos ir reanimacijos skyriaus vedėjas | Diena.lt

NUO COVID-19 MIRĖ JONAVOS LIGONINĖS ANESTEZIOLOGIJOS IR REANIMACIJOS SKYRIAUS VEDĖJAS

  • 8

Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius feisbuke pasidalijo liūdna žinia – nuo COVID-19 mirė dar vienas medikas.

„Netekome gydytojo, – trečiadienio vakarą rašė meras. – Nuo COVID-19 viruso šį vakarą mirė VšĮ Jonavos ligoninės Anesteziologijos reanimacijos skyriaus vedėjas Aleksandras Bartusevičius. Nuoširdi užuojauta gydytojo šeimai, kolegoms ir visiems pažinojusiems.“

Gydytojui buvo 54-eri.

Liūdną žinią paskelbė ir pati ligoninė. „Su giliu liūdesiu pranešame, kad netekome ilgamečio ligoninės darbuotojo, draugo, kolegos, tiesiog nuostabaus Žmogaus –Anesteziologijos ir reanimacijos skyriaus vedėjo, gydytojo anesteziologo reanimatologo Aleksandro Bartusevičiaus. Nuoširdžiai užjaučiame velionio šeimą ir tikime, kad šviesus jo atminimas išliks visų pažinojusių atmintyje“, – rašoma ligoninės feisbuko profilyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Velionio sūnus, 2012 m.

Ir po daugelio metų ir pats reanimatorius nuėjo į ten, iš kur niekas negrįžta. O ar reikėjo išsipisinėti 2012 m. kovo 22 d. Jonavos reanimacijoje, kai atėjau atpažinti mirusio tėvo. Retoriškai paklausęs "kuo dirbu?", o man atsakius "dirbu", tai šis daktaras rėžė: "O aš žmones marinu!" Tad likimas lėmė, kad sunkiai dirbęs melioracijos grioviuose, klojant vamzdelius, mano tėvas išgyveno 71 m.

X

Mirė nuo slogos

Baisu

nėra ką ir sakyti. Nuoširdi Užuojauta artimiesiems...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS