Panorus patekti pas pasirinktą gydytoją – akibrokštas | Diena.lt

PANORUS PATEKTI PAS PASIRINKTĄ GYDYTOJĄ – AKIBROKŠTAS

Norėjusi patekti pas pageidaujamą specialistą, klaipėdietė liko nusivylusi. Poliklinikos registratūroje jai buvo paaiškinta, kad paminėti gydytojai nedirba, o tyrimą gali atlikti kitas specialistas.

Šokiravo atsakymas

Po liepos 17 d. dienraščio priede "Sveikata" pasirodžiusio straipsnio "Galvos svaigimui diagnozuoti – naujos galimybės" klaipėdietė panoro išsitirti dėl galvos svaigimo ir užsiregistruoti videonistagmografijos tyrimui.

Paskambinusi į Respublikinės Klaipėdos ligoninės Konsultacinę polikliniką Herkaus Manto g. 49 paprašė užregistruoti pas vieną iš straipsnyje šnekintų otorinolaringologų – Donatą Boveinį arba Modestą Maslovą.

Tačiau registratorė moteriai esą paaiškinusi, kad šie gydytojai poliklinikoje nedirba, o pageidaujamą tyrimą gali atlikti kitas gydytojas – Dainius Guzevičius.

"Paaiškino, kad nė vienas iš mano pageidaujamų gydytojų nepriims ir kad tai redakcijos klaida", – pacientę šokiravo atsiliepusios darbuotojos paaiškinimas.

Moteris stebėjosi, kodėl jai nepasiūlė paskambinti kitą kartą, kai galbūt bus talonų kitam mėnesiui.

Įvyko nesusipratimas

Atsidarius Respublikinės Klaipėdos ligoninės interneto svetainę, informacijoje apie Konsultacinėje poliklinikoje dirbančius gydytojus nurodoma, kad D.Boveinis pacientus priiminėja pirmadieniais ir trečiadieniais, o kolega M.Maslovas – antradieniais ir ketvirtadieniais.

Respublikinės Klaipėdos ligoninės Konsultacinės poliklinikos vedėja Vilija Platakienė, išsiaiškinusi situaciją su registratorėmis, patikino, kad tiesiog įvyko nesusipratimas ir nesusikalbėjimas.

Pacientės pageidautą galvos svaigimo tyrimą poliklinikoje otoneurologijos kabinete atlieka du gydytojai – D.Boveinis ir D.Guzevičius.

Kai skambino moteris, pastarasis gydytojas dar atostogavo, o kitas ruošėsi netrukus tai daryti. Tad pacientei pasiūlyta užsiregistruoti pas specialistą, kuris netrukus turėjo grįžti po atostogų – pas D.Guzevičių.

Gydytojas atostogauja

Pasak V.Platakienės, pastaruoju metu D.Boveinis tyrimų dėl galvos svaigimo nedarė, tad registratorės iki jo atostogų pabaigos vengė registruoti pas jį pacientus.

Poliklinikos vedėja patikino, kad grįžus gydytojui po atostogų, kurios truks iki rugpjūčio 5 d., pacientai vėl bus pas jį registruojami.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Buvau

Skambinau ten dell siu specialistų ir paaiskino telefonu būtent taip kaip sako poliklinikos vedeja - liepe teirautis nuo 08.06. Kas kaip nori, tas taip interpretuoja..

Antanina

tai vienintelė ligoninė ir poliklinika,kur dirba tikri gydytojai ir mandagios registratorės .matosi kad moteriškiai su galva negerai ,kad puola skundus rašyti

Baikit verkšlenti

Pirmiau išsiaiškinkit normaliai ko norit tik tada rašykit spaudai. Registravausi šioje poliklinikoje būtent pas šiuos specialistus ir neturėjau jokių problemų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS