R. Lingienė: mirčių dėl koronaviruso statistikoje yra neatitikimų | Diena.lt

R. LINGIENĖ: MIRČIŲ DĖL KORONAVIRUSO STATISTIKOJE YRA NEATITIKIMŲ

Nacionalinio visuomenės sveikatos cento (NVSC) Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė informuoja, kad Lietuvoje yra užfiksuotos trys COVID-19 užsikrėtusių asmenų mirtys, kurių mirties priežastis buvo ne koronavirusas. Pasak R. Lingienės, dėl šių mirčių koronaviruso statistikoje atsiranda neatitikimų.

„Šiuo metu Nacionalinis visuomenės sveikatos centras yra gavęs duomenis apie tris tokius atvejus. Vieno asmens mirtis buvo smurtinė, antru atveju pats asmuo pakėlė ranką prieš save, dar kitu atveju – mirė dėl kitų su gyvybe nesuderinamų priežasčių“, – Sveikatos apsaugos ministerijoje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo R. Lingienė.

„Ne kartą gavome pastabas, kad nesueina skaičiai. Jeigu atėmus iš 1 428 patvirtintų atvejų mirusius, pasveikusius ir sergančius, tai iš tikrųjų ir susidarys trijų skaičių neatitikimas“, – pridūrė ji.

Trečiadienį pranešta, kad Lietuvoje koronavirusas nusinešė 49-ąją gyvybę. Žmogus mirė Kauno klinikinėje ligoninėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Užkniso, užkniso, kiek galima į vienus vartus... tie patys veidai visurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Žilvinas Ručys

kodėl slepiama užkrėstų asmenų profesija ?

Žilvinas Ručys

kodėl slepiama informacija : kiek iš užkrėstų yra atvyke iš užsienio ir su verygos pagalba išplatine virusą Lietuvoje , ko pasekoje mirtys , sveikatos sugadinimai , didžiulė finansinė žala Lietuvai . O lingienei paaiškinkit kad tai ką ji mini tai yra viruso pasekmės .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS